X-Faktor 2016 (beszélgetés)
Mire gondolsz?
Pár nap és kipukkad az egész lufi.
Zeneileg nem értékelhető, lemezt senki nem készít neki lóhalálában.
Dolgozni nem hinném, hogy bárhová is kellene ezzel a munkamorállal és a viselt dolgaival.
Van egyébként bármi végzettsége?
Kenyeret és cirkuszt a népnek! - ezt az alcímet kellene adni a műsornak.
Magam is úgy gondolom, hogy Kristóf gyűlölete váltotta ki a Ricsi iránti nagy "rajongást".
Valamint nem értem, miért kell manipulálni a mentorokat/nézőket egyes versenyzőknek sorozatos kudarcélményeivel avagy a rossz anyagi háttérrel. Minden nézőpont kérdése, de magát a tehetséget, az "x-et" kellene nézni, nem azt, hogy Esztike öngyilkos lesz, ha nem jut tovább, vagy a Ricsike és családja szegény. (Hozzátenném, hogy a kisfiú már a Tv2 egyik gyermektehetségkutató műsorában is részt vett). Nem degradálni szeretném Ricsit, Esztert sem, de elég nagy tehetetlenségre vall ez a fajta önsajnáltatás, mert ebből sajnos nem élünk meg. Nem mindenkiből válik énekes, akár királynő vagy elnök, ilyen a sors, el kell fogadni!
Dehogy nyeretik meg Mata Ricsivel! Ez nem a Csillagszületik, ahol a nép szegény sorsú jámbor gyermekei nyernek.
Itt más érdekek / elvekmentén fut a produkció.
Beviszik Mata Ricsit és az első élőben ki is ejtik. Ennyi fog történni.
Közben elolvastam, értem már.
A mentorházas fiúk közül valakit vissza kell hívnia Kristóf helyére.
Gyanítom Ricsi lesz az. (Berki József meg az a szőke srác volt még ott, aki régebben drogos volt, és saját dallal indult. Hirtelen nem jut eszembe a neve.) Szóval szerintem Ricsi lesz az!
És ez nem a mai napon történt, mivel annak a visszahívott énekesnek is fel kellett készülnie valamikor.
Én nem Ricsit választanám. Neki bőven van még ideje, mehet pár év múlva újra és meg is nyerheti.
Nem szeretem a kisgyerekeket egy ilyen műsorban.
Ezt most nem értem. Megy valahova, ahonnan elhozza a 12. versenyzőt???
Mert ha igen, akkor valószínű a kissrác lesz, a Mata Ricsi.
Na, most már elég ebből a pukkancs majomból, kezdődjön már végre az élő show.
Mégiscsak az a műsor érdemi része, nemde?
nagyon köt a licensz
:D
Mihez képest előbb??
Egyébként meg az rtl médiapartnerei részére kiad infókat, így tartva fenn az érdeklődést a műsor iránt.
Nem történt itt semmi szabályszegés meg susmus.