Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
75 percet futópadoztam, majd levezetésképpen 12 percet hasizmoztam. Teljesen feltöltődtem, és a lábam sem fáj!:)
Szép estét Mindenkinek!:)
Hard core abs 10 perc
Rock it out 45 perc
Miért is vagyok hős?
Persze az vagyok, persze! :)
Ursa, egy hős vagy!:-)
Vaczila, ugye, mennyire jó? sokszor én is elrontom a lépést, de a köv. körben akkor sikerül. Meg hát nem is az a lényeg, hogy mindig pontosan csináljuk, hanem a mozgás maga. Úgy élvezem, mint egy gyerek, vigyorgok, mint egy vadalma, pedig egy profi táncos szerintem sírva röhögne rajtam!:-)
60 perc torna:
11 perc HC abs
45 perc ShaunT's dance party, de ebből az első 6 perc dupla volt,mert félbeszakítottak. Inkább elkezdtem újra.:-D
Én óvatosan megközelítve ma gondoltam kipróbálom az Insanity felső test programját, mert ahogy belenéztem láttam, hogy vannak benne cardio részek is, de pihenésként :) súlyzózás is. Hát megállapíthatom, hogy ehhez még nagyon gyenge vagyok! Nem a súlyzós részekhez, mert azt kicsi súllyal csináltam, hanem a többihez. Hát valóban nem egyszerű! Legalább tudom hová kell fejlődni!!!!
Upper body weight training 22 perc
Jari Love slim & lean 2 kg-os súlyzóval (2 gyakorlatnál 1 kg) 60 perc
Na most aztán lóg a nyelvem, lihegek és ha még 5 percig csinálni kell, akkor már csaholok is..
Rock it out. Hát nem mondom! Ez nekem már elég kemény volt.
Vaczila, tudom, hogy úrinő vagy, de mégis valamit hiányolok a bejegyzésedből! nem írtál patakzó izzadságcseppekről!????
A hard core abs meglepően nehéz a maga 10 perce ellenére. Ezt már Krisztával megtapasztaltuk, érdemes azzal kezdeni!!!! :)
Na, indulok és kipróbálok valami újat!!! Majd beszámolok róla!!!!
Egyébként még mindig a rock it out a kedvencem!!!!
Szép estét Lányok!
Rékáztam félórát felsőtestre, ma nem is telik tőlem több. Olyan álmos vagyok, biztos a Nurofentől...
Legyen szép estétek!:)
Ursa, én olvastam egy lány blogját, aki végigcsinálta..kb. a negyedétől minden bejegyzés úgy kezdődött, hogy fáj a könyöke és a háta...szóval ezért sem merném ajánlani.
már 8 órája vagyok a konyhában, kissé elegem van, viszont lett egy csomó kaja. most még mosdótakarítás, aztán tánc!
De nekem úgy tűnik, hogy negyedennyire sem intenzív?!
Azért majd kipróbálom!
Hát nem tudom, szerintem akkor is van értelme ha csak néha csinálja az ember. Nem tudom melyik fitnesz guru mondta, hogy a rossz mozgás is mozgás! Vagy valami ilyesmit! :)
Tehát ha az ember egy héten egyszer csinálja az Insanity-t, akkor persze hogy nem lesz olyan kockás hasa 2 hónap alatt, de az biztos, hogy sokkal edzettebb lesz!
hard core abs 10 perc
party express 25 perc
Szerintem a fogyás részét kezeljük óvatosan, mert valószínű azok vágnak bele többségében, akiknek már nincs túl sok súlyfeleslegük.
A trédbarát dolog viszont elgondolkoztatott és tényleg sokan írják, hogy fáj a térdük. Hát majd csak óvatosan próbálom ki!!!! :)
Akkor riszáljunk!!! :)
25 perc party express
30 perc booty time
tyűűűűűűűűű...szakad rólam a víz!:-))
Sziasztok!
KÖszi jobban vagyok!
Tornáztam is: Rock it out 45 perc
Elfáradtam!
De most nézegetem az Insanity-t. Nagy a kísértés, hogy megpróbáljam! Látom, hogy "halálos", de ez stílusra vagy ritmusra (botláb okán) inkább nekem való!
Majd reggel meglátjuk! :) A fit-tesztet biztos megcsinálom.
Sziasztok!
Tegnap lenyomtam 72 percet, ma 60 percet sikerült. De fáj a lábam, a fene vinné el...