Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Megvolt a mai izzadás adagom is.:) Facsarni lehet a pólómból a vizet.
60 percet futópadoztam ismételten, majd Rubint Rékával gyilkolásztam a combjaimat!:)
Megyek tus alá...
Szép estét Lányok!
AB ripper 100 4 perc
Sculpt 5-6 43 perc
Ezek is jók!!!
Egyébként jó reggelt!
én számolgatom a kalóriákat de főleg sacc per kb:)
én is azt hittem utálni fogom, de úgy nagyjából belejöttem
Sziasztok!
A mai termés:
-60 perc futópad
-RR 3 felsőtest
Holnap jövök Lányok, de most nagyon fáradt vagyok.
Ursa:nem felejtettem ám el a privit!:)
Pancsi:Neked sem, írom a levelet!:)
Az izzadás jó dolog!!! :)
MOndtam már, hogy úúúúúúuuuuutálom a kalóriákat, a számoéást meg ilyenek!?
Az már mingyárt más,ezt támogatom :-))) hajrá!
Ma is futottam 1 órát a gáton a kutyáimmal,rám sötétedett :-( holnap reggel megyek 1,5 órára :-)
Írok privit, csak emlékeztess rá, mert néha kihagy az agyam.
Most azonban megyek kotyvasztani!:)
Puszi!
Szép napot Mindenkinek!
Teniszkönyököm van. Orvos diagnosztizálta. Villamoson történt az eset és meglehetősen fájdalmas volt a vizsgálat! :) (a barátnőm művelte velem)
De nem lelkesített, hogy szteroid injekcióval vélte megoldani a problémát. MIvel nekem is már legalább egy éve fáj.
Szóval gyulladás és elolvastam, amit írnak róla. Jól hangzik! Persze az, hogy te dicséred az még megbízhatóbb forrásnak tűnik!
Köszi, szerintem illik már meggyógyulnia. 1 éve fáj...
De bizony írnak róla.
Itt: [link]
Én az Omega 3-at eszem, napi 3 X 1-et + a napi 10 g lenmagolaj szintén gyulladáscsökkentő.
Nem tudom mi a baja a könyöködnek, és nem akarok kuruzslónak tűnni. Gyulladásra mindenképpen jó az Omega 3 + a lenmagolaj!
Jobbulást akkor Neked is!
Sajnálom!!!
Remélem tényleg segít majd ez a kapszula!!
Érdekes, hogy erről a hatásáról nem is írnak a net-en. Mármint, hogy gyulladáscsökkentő!
Lehet, hogy nekem is ki kellene próbálnom a könyökömre?
Nem kellene tudnod, de kedves Tőled, hogy érdeklődsz!
Szóval tavaly nyáron vettem egy új futócipőt, és valószínűleg ez tett be a jobb lábamnak. Plusz a felugrott kb. 5 kiló és a túledzés. A jobb lábamon a sípcsontom vagy izom (nem tudom melyik) gyulladásban volt. Senkinek nem kívánom ezt a fájdalmat.
Nagyszabású tervet kovácsoltam!!!!! Átveszem a hatalmat a Föld felett!
Na, azért annyira nem nagyszabású. :) Drukkoljatok, hogy sikerüljön! Persze elég öngyilkos vállalkozás 90 napra tervezni, úgy hogy a karácsony is benne van, na de sebaj!!!!
P90 master series - nem tart velem valaki? :)
Egészségedre váljék, azt is kell űzni néha. Kell a pihinap a szervezetnek, utána tud fejlődni!
:)
Köszi szépen! Baromira örülök ennek, mert kb. 1 éve szenvedek ettől a sérüléstől.De most elkezdtem szedni egy nagyon jó halolaj kapszulát, és úgy tűnik beválik, gyulladáscsökkentőként.
Köszi még egyszer!:)
Pussz!