Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok!
Kb 2 hete találtam rá L.S.-re és én is a rajongói tábort erősítem. Még a hosszú,fárasztó nap végén is rá tudom szánni magam a mozgásra. Persze olyankor a rövidebb távot választom,de a 4 fast mile is szuper!
MIért akarod szétszedni? Homokot töltesz bele vagy rizst?
Én is gondoltam már rá. hogy veszek hullahopp karikát, de egyáltalán nincs ritmus érzékem és félek, hogy röhögésbe fulladna a dolog. Mármint én röhögnék! Így simán gondolhatom azt, hogy tudok hullahopp karikázni, csak még nem próbáltam! :)
Hát hogy ne felejtsd! Számonkérés van!!!
Persze ez nem igaz, csak lelkesíteni próbállak! :)
??????
És miért jött a jel? O_O
Én is pont most állapítottam meg, hogy a naplóm címe már nem aktuális! Legalábbis a cipőfűzőt illetően! Mert tényleg sokkal hajlékonyabb és mozgékonyabb, meg persze erősebb is lettem -> így már nem gond a cipőfűző megkötése!
Én a bicajzáson tudom lemérni ( hogy milyen sebességgel tudom tekerni), hogy mennyivel erősebb lettem!
A gyaloglás csodákra képes. A gyaloglás felfrissít. A gyaloglás zsírt éget! A rendszeres gyaloglás csodát tesz az alakunkkal: egy hosszú séta éppen annyi kalóriát éget el, mint a torna vagy a futás.
A gyaloglás a legjobb stressz-oldó, kortól, nemtől és erőnléttől függetlenül.
Acska, nézd mit találtam egy kedves fórumozó naplójában?
Hát persze! Ez most a motiváló levél, ha nem vennéd észre! Hátha ha haza mész (vagy ha otthon vagy, akkor most!), felveszed a sétálő cipődet (zoknidat) és gyalogolsz néhány mérföldet!
Vagy azért, mert egyszerűen kedvet kaptál hozzá, ha már annyit beszélünk róla vagy azért, hogy nehogymá az nőszemély többet gyalogoljon nálam! Még csak az a kéne! :)
A lustaságok is tudják, hogy csak elkezdeni nehéz! Tegnap én is úgy éreztem, hogy alig vonszolom magam és .... és a végén is úgy éreztem. De ez nem így szokott lenni, hanem közben egyre jobb a kedvem és szerény angol tudásommal mindig mosolygok azokon a vicceken, amiket már nagyon sokszor hallottam!
Ki érti ezt?
Szóval Eddit, ma melyik vicces dvd-t nézek meg?
Ez a beszéd! Szerintem ha élvezed és ráadásul felváltva csinálod, akkor biztos működik! Eleve másképp mozgatja meg az izmokat és a zsírokat!
Fő a változatosság!
Én (érdekes módon) kilóban nem fogytam olyan sokat, de a méretem 44-ről 38-ra változott. Végülis az nem nagyon érdekel, hogy a mérleg milyen számokat présel ki magából! (majd holnap reggel nem így gondolom, igaz?)
Szögezzük le, szerintem nagyon jó és nagyon vidám, ami nekem fontos! :)