Walk aerobic (beszélgetés)
Nekem azzal az a gondom, hogy nem bírom követni..szusszal még bírnám valahogy, de a ritmus nekem gyors….én csak a hasizmos edzéssort csináltam tőle leginkább. Az nagyon jó! (ab boot camp)
Mi a technikája a hullahoppozásnak? Mire figyeljek, hogy menjen?
Hellloooo!!!!
Vége a két nap munkának, újra itt.
Tehát a futásod.. :) Itt tartottunk. :) Ügyi vagy, hogy így eljársz futni.
újra hello! Megcsináltam a walk and kick-et, nagyon tetszett. Úgy érzem ma elég is volt ez a fél óra. Közben egész jól éreztem a combom:)
Jó éjt mindenkinek!
Tae-Bo
A karate és a tánc mozgáselemeinek egyesítése, amely ütésből, rúgásból és lépésekből áll. A Tae-Bo zenére végzett mozgása igen közkedvelt, mert az egész testet megmozgatja.
Ha valakit érdekel, hogy mi a tae bo.
Igazad van, most éppen leszedték a Sansone-t . :-) Bocsi. Most mas ingyenes videok vannak.
A free full lenght videos alatt talalod.
De érdemes latogatni a honlapot szerintem, mert meg lehet ismerni olyan edzoket is akikrol nem is tudtunk.
Szia, és üdv itt!!:)
Először is gratula,hogy volt türelmed végigolvasni az összes hozzászólást.Már ez önmagában is kisebb "torna" :o)
Az izzadást a lámpák okozzák a felvételnél szerintem.
Mellesleg mindenki más: van, aki kis igénybevételtől is izzad, van aki nagyobbtól sem. Az ellenállóképességünket is tükrözi az izzadékonyság. Ne ez legyen a mérvadó!
Én végeztem már olyan tornát amiben folyt a víz rólam, de el is ment a kedvem tőle, mert kidöglöttem mindig, tehát nem örömmel csináltam.
Sziasztok! Új vagyok ebben a témában, de lelkesen nyomom a walkingot, igaz, csak heti 3szor. Végigolvastam az 573 hozzászólást:)
Nekem kb 6 kgtól kéne megszabadulnom, akkor lennék 60kg. Két pici gyerkőcöm van, 2 és 4 éves lánykák.
Ja, miközben olvastam, h vajon miért is izzadnak annyira a dvd-n, szerintem sokat számít az is, hogy a felvétel közben baromi meleg lehetett a stúdióban. Bár nem értek hozzá. Viszont én sem izzadok nagyon, inkább csak a vége felé és akkor is csak a hátam nedvesedik meg.
Megcsináltam a Tatarek Rezső féle tornát is, na az tényleg megizzasztott, még a combomon is folyott a víz.
Igen, ezt én is megpróbáltam egy letöltős oldalról.
Darabig ment, és bemondta az unalmast. Részletekben kellett volna leszedni, nem tudom, hogyan lehet belőle a gépen újra egészet csinálni :(
Boltban kapható esetleg?
Nem mondod? Kis cseles.. :) Én itt bűnözök, te szörnyülködsz rajta és ráveszed magad ez álltal a mozgásra... :) Nem rossz taktika.. :)
Érezd jól magad!
Ez az átka a szabadnapnak.. :)
Unatkoztam. :P Ezért sütögetek. De nem baj, most egyet megettem, a többi a családé és ha marad, holnap viszek be a srácoknak is munkahelyre.
Hízzon az ő fenekük :)
De finom lett a sütim :)
Kávés muffin egy kis mézeskalács fűszerkeverékkel :)
Én se leszek olyan, mint ő, saját magamnak szeretnék megfelelni, de sokszor ez se egyszerű :)