Walk aerobic (beszélgetés)
walk strong kb. 2 mérföld (súlyzós rész is van benne) és walk hips & thighs 2 mérföld
Ügyesek vagyunk!!!!!
Milyen kazi volt?
Én is számitógépről csináltam.
Én ma nem fértem hozzá délután a dvd-hez így egy ősrégi videó kazira tornáztam. Hát eléggé intenzív volt, folyt rólam a víz rendesen.
Ma megvolt a 48 perces 3 mérföld!
Ok, még várok az infóra, de valószinűleg egy e-mail cim kell hozzá.
Akkor írd meg priviben vagy emailban a szükséges információkat.
Hát ha egyszer-egyszer hozzáfűzöl valamit, minden héten egy-egy új videót, az is nagyon jó, nem kell egyszerre mindet.
Hát lehet hogy pillanatnyilag nem érdekel, mos tmár lejár a szabim. Nyáron viszont 2 hónapot itthon leszek, visszatérhetünk rá, mert elég sok magyar lemezt ismerek.
Tudom továbbitani...érdekelne? Megkérdem, mi kell hozzá!
Igen, de jelentkezhetsz Te is nyugodtan véleményezőnek, csak szólj! Minél többen vagyunk, akik irunk, annál nagyobb az esély, hogy több lesz fent!
Jó ez az oldal, csak kár hogy kevés a magyar lemezekről a vélemény. Mindenesetre érdemes olvasgatni. Máris találtam olyat amit majd ki szeretnék próbálni.
Itt elkezdtünk egy ilyet, szerintem lehet bőviteni a kört, aki véleményt irna, csak szóljon.
[link]
Én ma mindenképp tornázom, mert tegnap nem volt rá lehetőségem. (Nem voltam egész nap itthon) Úgyhogy van mit bepótolnom. De szeretném továbbra is tartani a heti minimum 3-4 tornát. Tavaly nagy erényem volt hogy ezt bevezettem és tartottam. Pedig korábban nem voltam a kitartás mesterbajnoka ilyen téren, de most sikerült és nem bántam meg. Kedvencem a Walk, az Aerobzóna és még néhány fitnesz edzőtől 1-2 lemez. De muszáj lesz újítani, mert kezdem unni a jelenlegieket, már annyiszor csináltam. Szerintem a táncos lemezek is bejönnének nekem, de olyan még nincs. De most majd lesz. Csaj jó lenne néhányról tapasztalatokat gyűjteni, hogy melyik milyen, nem olyanok letöltésével tököljön az ember, ami esetleg nem jön be. Na ez a nehezebb.
Köszi!
Én se gondoltam komolyan, kár hogy a hangsúly itt nem érződik :).
Hajrá lányok!!!
Nehogy már! Hisz a terved kitűnő.
Nos, én akkor szégyelljem magam?
Nekem a konkrét tervem csak annyi, hogy az idén többet törődöm magammal. Persze munkával kapcsolatos terveim is vannak X).
Akkor már én is írok a tervekről! :)
Szóval én is a tornát tervezem legalább 4x 5x egy héten. Tavasztól pedig bicikli!!!
Evés terén pedig az 5 után semmi- ezt kellene betartani, mert úgy vettem észre, hogy ez működik. Na,jó egy-egy joghurt vagy virsli ha mardosó éhséget érzek!
Most pedig 3 mérföld,hajrá!!! :)
Nekem sem konkrét a cél. Csak olyan kb. A túl szigorú időpontok feszélyeznek.
Akkor győzzön a jobb terv!!! :DDDD
Angard (vagy tudom is én hogy kell írni)!!!:)))))
Én nem olyan célt tűztem ki, hogy ekkora meg ekkorra -x kg, hanem, hogy minden héten 6x mozgás.
Én csajok kitűztem magamnak konkrét dátumot konkrét fogyási céllal, úgyhogy először erre megyek rá, aztán jöhet a keményebb alakformálás....:)
Én is Walkoztam. De csak 1 mérföldest, ezt ma töltöttem le, kislabdás. Aztán még egy cardió edzést is csináltam mert ez elég rövid volt. Remélem ebben az évben sem leszek lusta mert hát amit 1-jén csinálunk, azt csináljuk egész évben ugyebár. És én ma 2 tornát is megcsináltam.
Leslie-vel kezdtem az évet: Burn Body Fat & Sculpt Your Arms - 2 Miles, kellemesen megizzasztott, újra elő kell vennem!
Sziasztok! Itt vagyok már én is megint :)!
Új év, új nekifutás. Bár nem híztam vissza egy dekát sem, de még lenne mit "lefaragni".
És mostanában nem igen mozogtam, szóval ejnye-bejnye magamnak.
Én is BÚÉK mindenkinek!
Én is Walk-al kezdek, sztem a 3 v. 4 mérföldessel.
Látom ursa-tól már megkaptad a választ. Mennyi az annyi? Nekem csak azok vannak amik a Barbara oldalon fent vannak kb 7-8 db. Neked más is van? Tudtommal sokkal több lemeze van, de én sajnos nem jutottam több-höz hozzá. A Yuo tubon szoktam nézegetni a többit, de ott mindegyikből csak pár perc van.
Boldog új évet csajok!!!!! ♥ Jövőre veletek ugyanitt! ;)
Walk and kick.
Ez könnyebb,mint a többi, nem olyan ritmusos, csak vannak benne egészen más mozdulatok is!
5 mérföldes is van neked? Arra még nem sikerült szert tennem. Mondjuk, most a 2 is ép elég, de egy pár hét múlva .... :)
De mi a cime? Nekem annyi van...talán az összes, de még csak 1-2-t csináltam, ezért nem tudom.
További ajánlott fórumok: