Volvo-Mért szerettél bele? (beszélgetés)
:D:D:D
Extraként lehet hogy belekérheted
Miért szerettem bele?
Edward Cullen miatt :DDD
Nekem egy új S40-esem van.
Maximálisan megvagyok vele elégedve.Szerelem volt első látásra, de a biztonság volt a fő szempont;)
Egyébként tényleg igaz, hogy van respektje a közlekedésben, még ha a kategóriájában a legkisebb is;)Nem túrnak le, nem másznak rám, kiengednek, elengednek stb.
A Volvo, az Volvo;)Nem kell vele megmutatni semmit, csak élvezni kell az autózást;)
Nekünk egy régebbi (98-as) volvo s40-ünk van, de nyomába sem ér jópár többi újabb autó.
Kényelmes, nagy, erős, és biztonságos. Párom rengeteg km-t tett bele, már nagyon megszolgálta az árát, de nem tud megválni tőle. Most inkább becseréli egy fiatalabbra.
Míg nem volt meg, nem is ismertem a volvot, nem gondoltam hogy ilyen jó :))
meglepödtem hogy csak lányok irnak ide,én is az vagyok:D
Üdvözöllek benneteket csajok!:D
férjem kedvence, mindig megbámulja, majd nyerek a lottón és veszek neki... :)
frissen végzett orvos ismerősünket meghívták Németországba dolgozni egy gerincsebészeti klinikára, náluk volt szakmai gyakorlaton, írt 2 könyvet...
kiment és döntenie kellett: egy kisebb, szinte új opel, vagy egy nem ennyire fiatal volvo. a volvot választotta, és biztonságban érzi magát az utakon, miközben ezer kilométereket autózik haza, vissza.
Sziasztok!
A forum a (volvo)krol szól,kinek mi a véleménye roluk tipus és kortol függetlenül...
Karambolok,balesetek ,amit az autod kibirt?
Harckocsi a te autod is?És szerelem volt az első látásra,vagy a biztonságérzetért választottad őt?
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Milyen ételt szerettél meg vagy kívántál nagyon a várandósságod alatt?
- Te szerettél óvodába járni?Milyen emlékeitek vannak?
- Mi szerettél volna lenni kiskorodban?És végül mi lettél?
- Ha kiszerettél valakiből, abba bele tudsz még egyszer szeretni?