Visszautasított, amiért szűz vagyok (beszélgetés)
Miért múlik az önbizalmad egy darabka nyálkahártyán és a hüvelyizomzat tágasságán?
Illetve még abszurdabban: egy pasas péniszén?
Ezt kicsit elképzelhetetlennek tartom sose tetszek annak aki bejön. Fordítva ugyan így
Mindig azt mondják hogy kimaradok így a jóból hát szóval ezért.
Hogy lehet a szerelemből kiábrándulni ? A szerelem csodálatos érzés ! Te csak fiúkból ábrándultál ki. Mindenki jár úgy, hogy viszonzatlanul szeret valakit. Nem vagy mindenkinek az esete, ahogy Neked sem jön be minden srác. Egyszer csak jön a villámcsapás , és a kölcsönös szerelem ! :)
Hajdanán engem egy barátnőm sem akart rávenni, hogy veszítsem el a szüzességem. Talán, mert tényleg barátnők voltak. ( De nem is tudtak volna rábeszélni.) A tieid nem igazi barátnők.
Nem tudom csúnya nem vagyok. Bunkó se.
amúgy kellek nekik, csak azok meg nekem nem kellenek. mondjuk azt kihagytam hogy elég válogatós vagyok.
a szerelemből ábrándultam ki. Tetszett már sok pasi, volt akit nagyon szerettem is de nem viszonozta. így jártam.
vanna barátnőim de már egyik se szűz szerintük is legyek túl rajta.
Ha a világ minden idejét rászánja és a körülmények is megfelelőek, fel tudja ébreszteni a szűz lányban is a vágyat, persze esetleg több hetes, tervszerű előkészítéssel, hogy sivár technikával fejezzem ki.
Ezt értem önzetlenség alatt. Nyilván a férfi is kívánná az együttlétet, de fékezi magát, mert tudja, hogy nem eshet neki.
A "dugj meg" kérés mindezt lehetővé sem teszi. Persze hogy visszautasította a fiú. És ez még a jobbik eset.
Mi lett volna, ha technikailag megerőszakolja?
Nem feltétlenül önzőség miatt. Pl. lehet, hogy egy sosem szexelt lányról úgy kell leimádkozni minden ruhadarabot. Csak sötétben hajlandó. nem veszi a kezébe a férfit. Ha mégis, akkor bénázik. Orálisan nem, de ha mégis, akkor azt nem fogja elfelejteni a pasi.:)
Nem hibáztatom őket, ha élvezni akarják az együttlétet és nem tanítgatni a kislányt.
Én hallottam fiúktól, hogy nem szeretnek szűz lánnyal "vacakolni" .
Ez az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy nem lehet a lánnyal simán önző, figyelni kell rá.
Nos, nekem "megoldotta" egy nőgyógyász, akihez azzal mentem, hogy van egy barátom és a testi kapcsolat előtt szeretnék - gyógyszert. 19 éves voltam.
Azt mondta, megvizsgál, de nem kérdezte meg, voltam-e férfival, csak belémerőltetett egy fém bigyót. Persze fájt, véreztem. Ő meg meglepődött.
Nyilván kihangsúlyozhattam volna, hogy szűz vagyok, én is tapasztalatlan voltam e téren, de azért azt gondolom, az orvos is rákérdezhetett volna. Látszott is rajtam, hogy fiatal vagyok, meg eleve a kérés is gyanút kelthetett volna.
/Előtte pár éve, akinél voltam más miatt, bizony rákérdezett, és nem is fájt, amikor vizsgált/
Azért nNem traumatizált a dolog különösebben, úgy fogtam fel, legalább nem a barátomhoz fog kötődni ez a kellemetlen élmény.
Azért írom ezt, hogy ha csak a szüzesség elvesztése a cél, ahhoz nem kell szex...
A vágy kielégítéséhez meg nem kell feltétlenül partner, sőt egy megfelelő mérető szexjátékszerrel két legyet üthetsz egy csapásra.
Bár egy szerelmes társsal az igazi szerintem.
Egy lánynak, nőnek nem kell próbálkozni ! Mitől ábrándultál ki és miből ? Nincs barátnőd, akivel ilyesmiről beszélni tudnál ? Esetleg anyukáddal ? Mit szeretsz a pasikon ? Nekem mindig voltak fiú, majd férfi barátaim, de ők nem férfiként érdekeltek,hanem emberként.
A férfi hódító, vadászó típus, benne maradt a génjeikben nagyon régről. Az ő dolga a nő meghódítása. Persze jól esik neki, ha megveszi a halat a boltban, és este megsüti magának. De az sokkal nagyobb öröm, ha reggeltől estig ül a tóparton, és végre estefelé kifog egy halat vacsorára. Na, ezt értékeli ! Mert megdolgozott érte !
Gondolkodj el ezen, még nem késő ! Legyen önbecsülésed ! Ne egy szexpartner akarj lenni 20 évesen !!!
További ajánlott fórumok:
- Szűz vagyok, de nem tudja. Elhagy?
- 21 évesen szűz vagyok, hogy mondjam el a fiúnak?
- 34 éves férfiként még mindig szűz vagyok, de már nem zavar engem.
- Bevallom csak szűz férfival jönnék össze, mivel én is szűz vagyok
- Egy lány szemében ciki, gáz lenne az, hogy én még szűz vagyok? Köszönöm a válaszokat! 18/f
- 35 évesen még szűz vagyok