Virslisaláta U1 recept

Elkészítési idő 20 perc

A Virslisaláta U1 hozzávalói:
- 2 pár virsli
- fél fej hagyma
- 1 db tojás
- U1-es mustár
- 1 pohár tejföl
- kevés citrom
- bors
- só
- folyékony édesítőszer
- esetleg friss vágott petrezselyem zöldje


A Virslisaláta U1 elkészítési módja:
A virsliket, és a tojást megfőzöm. A megfött tojásból kiveszem a sárgáját, és szétnyomkodom a villával. Hozzáadom először a sót, édesítőt, és a borsot, majd a mustárt, és ezt krémesre keverem. Majd egy pár csepp citromlével hívítom. Végül felöntöm a 12%-os tejföllel vagy joghurttal. A megfőtt virslit pedig felkarikázom, és az apróra vágott hagymával együtt az öntetbe teszem. Miután elkészült, tegyük a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.

- egy személyre
- ezzel az öntettel bármilyen salátát elkészíthetünk
- U1-es, házilag készített saláta öntet


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A virslisaláta u1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook