Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (U1) recept

Pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (U1) recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (U1) hozzávalói:
500g csirkemáj
1 közepes méretű vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma (elhagyható)
2 evk. olaj
2 dl 12%-os tejföl/joghurt
tetszés szerint: zöldborsó, brokkoli, sárgarépa...stb
tengeri só
bors
petrezselyem


A Pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (U1) elkészítési módja:
A májat felengedjük, és hagymás olajon megpirítjuk fedő alatt. Miután megpirult, aláöntünk egy kevés vizet, hogy ne lepje el. Kb. 5 perc után mellé tesszük a zöldségeket, borssal, petrezselyemmel, és fokhagymával fűszerezzük. A vizet szükség szerint pótoljuk. Végül 2dl tejföllel behabarjuk. A legvégén sózzuk, hogy ne keményedjen meg a máj. Puhára pároljuk.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (u1) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook