Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Uborkás-répás fejessaláta recept

Uborkás-répás fejessaláta recept

Az Uborkás-répás fejessaláta hozzávalói:
1 fej saláta két adaghoz.

10 dkg uborka,
1 db sárgarépa,
1 db alma,
5 dkg durvára vágott dió,
1 kanál ecet,
só,
édesítőszer folyékony,
friss zöldpetrezselyem.


Az Uborkás-répás fejessaláta elkészítési módja:
Az uborkát és a répát vékonyra lereszelem, majd besózom. Víz, ecet és folyékony édesítőszerrel alaplét készítek. A salátát apróra vagdosom, majd az alapléhez teszem és rászórom a sóból kinyomkodott uborkát illetve a répát és megszórom apróra vágott petrezselyemmel illetve durvára vágott dióval. Kockára vágott almát teszek még bele és jól összekeverem az egészet.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az uborkás-répás fejessaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook