Viasat3 műsora, szerinted? (beszélgetés)
A Viasat3 műsorát nézem az Angela Lansburyt,
és a Dick Van Dyk a kórházas sorozatot, de azt is már mióta ismétlik. Ezenkivül ezen a csatornán szoktam néha figyelemmel kisérni a házalakitást cimű műsort, meg esetleg a mesterszakácsok vetélkedőjét annak még talán van értelme.
Szép napot és sziasztok.
Semmi:((
de várom várom...hátha beválasztanak:)
Ha mentem volna én is ezek miatt:-)
Amugy túl nyuszi vagyok az ilyesmihez!:-)
Szerintem nem kamu!Ahogy Sirga mondta biztos hasonló műsor mint a meztelenül is szép vagyok!Mostanában sok csatornán látok hasonló müsorokat.Pl:10 évvel fiatalabb stb.
Nagyon felkapták ezeket az átalakitós műsorokat!
Köszönöm:))
Soha nem jelentkeztem sehova,főleg nem tv-be.:O)
Kiváncsi vagyok nagyon rá,bár az is megfordult a fejembe,hogy nem is igaz az egész.
aug. 30-ig lehetett jelentkezni,én aug. 30 .-a este 11 kor küldtem el:)
Nem tudom ti láttátok-e,de a viasat3-on indul egy uj műsor..átalakitásról szól,de semmi bővebbet nem reklemámoztak,és a neten se irtak róla 3 sornál többet!
Nem tudtok róla bővebb infót?
Vagy nem jelentekezett vmelyikőtök?:-))
A neten ennyit irnak....
Lányok, asszonyok, nők és csajok, hölgyeim!
Van önbizalmad? Szereted a tested? Vagy gondjaid vannak önmagad elfogadásával? Szégyenlős vagy? Esetleg gátlásokkal küzdesz? De szívesen megszabadulnál a problémáidtól? Lenne kedved átváltozni?
A Viasat3 segítségedre lehet. Olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek, hogy részt vegyenek egy nagy kalandban.
Küldd el fényképes önéletrajzod emailben a web@viasat.hu -ra augusztus 30-ig. Jelige: Szeretem a testem.
További ajánlott fórumok:
- Rádiók műsorai
- Nézi valaki - Viasat3 - Meztelenül is szép vagyok c. műsort?
- Téged akarlak! a Viasat3 műsorán
- Hogy lehet az, hogy a TV-ről eltűnt a Viasat3 csatorna?
- Viasat3 TV Dokik című műsorát meg lehet nézni valahol utólag?
- A csecsemőm olvasni tanul című könyvet ismeri valaki? TV Dokik Viasat3-on volt róla szó