Vezetés közben le kell lassítanod és átsétál előtted egy gólya.Mit jelent ez? (tudásbázis)
itt volt a nyár pihenés kertészkedés...stb..
Van valami golya hir?????Baba hir :D
Ezek nem jó hírek. Remélem az idő mindent megold. Csak jobb jöhet ezek után. Bízzunk benne! :-)
Beindult a kerti szezon. Tegnap is késő estig a füvet nyírtam. Nagyon szeretem a kertészkedést. A tiszaparton van egy hétvégi házunk és ott szoktam a szabadidőmet eltölteni. Nyugodt, csendes hely.
Sokat dolgozok, a két boltunkba van mit csinálni. De panasz nem hagyja el a számat. Összeteszem a két kezemet, hogy van munkám.
Szia Ildi!
A helyzett nálam változatlan,maradt az 50%-ék,meló nincs,az egészségi állapotom ugyan olyan sz.r mint volt,sokszor 1 pohár vizet alig birok felemelni,de elvagyunk.És ti?Ja meg folytatódik a per a párom,meg a növére között,és kiváncsi vagyok mi lesz.Most más biró lesz,az eddigi még az irásos bizonyitékokat sem vette figyelembe,és már 4 éve tart a hagyatéki.
Vigyázzatok magatokra!!A gólyával meg óvatosan!!
Üdvözöllek Ági!
De jó, hogy írtál a fórumra. Már gondoltam rád, hogy üzenetet kellene küldenem neked. Jól vagy? Minden rendben veletek?
A párom kedvenc állata a sas, az enyém a fehérholló. :-)
Vezetés közben le kell lassítanod és átsétál előtted egy gólya.Mit jelent ez?
szerintem azt hogy fékezz hogy el ne üsd :))))))
Valószínűleg az autóutat a gólyák portyázó helyén vezették keresztül.
Ki kellene egy táblát rakni, hogy vigyázzanak az autósok, mert gólya sétálhat az úton.
(Nem az autót féltem, hanem a gólyákat.)
1. beteg volt a gólya
2. megvicceltek
3. párod sokat ivott
A korod alapján még nyugodtan vállalhatsz.
A gólya meg vagy beteg, vagy zizi volt:)
Hát szerintem érdekes egy sztori lehet, mert ...
- a gólyák nem szoktak a forgalmas utakon csakúgy átsétálgatni :)
- vagy lehet, hogy én nem értelmezem jól, mert akár mehetünk egy szántóföld és egy rét között is :)
De amúgy igen bennem is felmerülne az, hogy netán akkor ... :)