Veszekedések, megölik a kapcsolatot? (beszélgetés)
Tudod, nem rossz a párom, csak nem ért meg. Attól tartok, ha most az elején ilyen később csak rosszabbra fordul minden. Én sirok mikor megbánt, pedig nem vall rám, ő nevet, probál póénkodni.
Nem mondom azt, hogy nem megértő csak néha nem figyel rám és olyasmin húzza fel az orrát, amin csak egy nő tudja...
Szia,Barbie!
Sztem ne tűrj,csak rosszabb,és rosszabb lesz,és valóban szó szerint megöli a kapcsodat.Döntsd el, hogy mennyire kötődsz hozzá,és ha negativ a mérleg nyelve,akkor LÉC!!!Hidd el,én is pont igy vok,csak jó pár évvel idősebben,már szenvedek ebben a kapcsban!Csak a megfelelő alkalmat várom,és ANNYI!!! Sok sikert,jó döntést! B.
Az attól függ. Ha még kialakulatlan a kapcsolatotok, lehet az összecsiszolódás jele is.
De nem ezt érzem nálatok. Ha nem tudtok kompromisszumot kötni és a másikra is figyelni (ő is!) akkor nem sok jó sül ki belőle.
a dolog nem véletlenül történnek úgy, ahogy......
szerintem sem egészséges az ekkora távolság.
Az a fura, hogy a szó szoros értelmében fáj a szivem, ha arra gondolok, hogy vége. Viszont, ha nincs vége, akkor megigérjük, hogy nem veszekedünk többet, aztán mégis. Olyan piti dolgokon.
Ő nem akarja, hogy vége legyen, legalábbis a válaszából úgy tünik, de nem harcol nem tesz semmit, azt mondta, hogy megértette...
El vagyok keseredve...ez az egész ma délután történt.
Sziasztok!
14 honapja járok a barátommal, nagyon szeretem Őt, de állandóan veszekedünk. Emellett csak hétévégén találkozunk, mert 15ö km választ el minket és ilyenkor is csak a veszekedés van. Tudom, hogy az én hibámból is.
A hétvégén nem találkoztunk, de összevesztünk a telefonba. Irtam neki 1 sms: keressen olyan lányt akivel jobban kijön, én ezt már nem birom, mától szabad.
Nem tudom jól döntöttemüe, nem tudom, hogy ez az amit akarok...de már meguntam...én mindig szenvedek...meddig még???
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Hány nagy veszekedést élhet túl egy kapcsolat?
- Más ember kapcsolatában is ekkora veszekedést tud okozni a pénz?
- Vita, sértettség, veszekedés(...) után lehet újraéleszteni egy kapcsolatot/barátságot?
- Hogyan lehet megállítani a baráti kapcsolatban az állandó veszekedést?
- Első nagy veszekedés. Innentől már nem lesz ugyanolyan a kapcsolat?