Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vita, sértettség, veszekedés(...) után lehet újraéleszteni egy kapcsolatot/barátságot? fórum

Vita, sértettség, veszekedés(...) után lehet újraéleszteni egy kapcsolatot/barátságot? (beszélgetős fórum)


24. tulipán*** (válaszként erre: 19. - Bichi)
jan. 26. 20:03
Én is úgy voltam fiatal koromban, hogy szerettem haverkodni és nehéz volt elengedni a barátságot, ha az az elején jól ment. És ha elméletileg haverok, akkor miért ne lájkolhatna a figura profilján ezt-azt? Kell egy idő az embernek szerintem amíg feldolgozza, hogy a barátság kifújt. Gondolom a FI sem fogja évszázadokig like-olgatni a figura bejegyzéseit, csak gondolom egyelőre remélte, hogy helyre billen a kettejük közti haverság.
23. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 12:32
A hasonló történetekre találták ki a mondást: "Ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni!" Finoman szólva is túlzás ezt az embert barátodnak deklarálni.
jan. 26. 12:21

Kérdésre válaszolva: lehet.

Mindkét félnek akarni kell. 😅

21. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 12:14
Ez nem barát. Le kell...egyoldalú.
jan. 26. 12:03
Ne erőltesd, legfeljebb akkor, ha mazochista vagy. Nincs értelme olyannal próbálkozni, aki csak akkor vesz észre, ha kell neki valami.
19. Bichi (válaszként erre: 16. - Tulipán***)
jan. 26. 10:35
Szerintem az a szánalmas, ahogy a fórumindító próbál reakciót kiváltani a pasiból. Like-olná a bánat a képeit, meg a story-jait, ha nem akarnék tőle semmit, és valaki bunkó lenne velem, csak akkor találna meg, mikor akar valamit...
jan. 26. 10:17

Semmi komolyat nem akart tőled, csak egy kis kellemes, futó kapcsolatot, ami tart, ameddig tart. Te nemet mondtál, nem teper utánad tovább, keres magának mást.

Egyébként is, ha az élet komoly dolgairól teljesen más a véleményetek, az elképzelésetek, akkor egy ilyen kapcsolatból hosszú távon jó nem lesz.

Felejtsd el, nézz át rajta, engedd el, hogy legyen helye életedben egy jobbnak, értékesebbnek.

jan. 26. 05:42
Story... Like. Mennyi fontos dolog. Ébredj fel, az élet nem ott zajlik, persze sajnos sokaknak igen. Beszélgetés, séta, személyesen, nem virtuálisan. Ha erre nem képes akkor mit vársz tőle? A kapcsolat, barátság legalábbis egy normális kapcsolat nem ott kell hogy működjön, hogy mások láthassák, lájkolhassák.
16. tulipán*** (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 21:09

Hát igen, mert ekkor már meg vannak sértődve és nem érdekli őket a nő lelkivilága, sőt. Még egy kicsit szeretnek is bunkók lenni/"bele rúgni" sértődöttségből, "kihasználni őt", ha lehet.

Igen, emberileg szánalmas és nagyon kicsinyes hozzáállás ....

jan. 25. 21:07
Ffi és nő barátság nincs csak ritkán. Te meg nem barátkozni akarsz.
14. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 21:04
Face ismerős csak nem barát.
13. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 20:55
Felejtsd el! Aki nem lájkolgat, az nem barát.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Tulipán***)
jan. 25. 20:49

Viszont akkor jó vagyok havernek, amikor valami baja van, máskor le van ejtve?

Ha ennyire nem foglalkozik a másikkal, mint ember, akkor még ha mégis meggondolnám magamat s akarnék tőle valamit, se kezdeményeznék.

11. tulipán*** (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 20:44
Ja? Akkor itt van a kutya elásva. A pasasok nem akarnak haverkodni. Ha egyszer egy nő kikosarazza őket akkor megsértődnek és visszavonulnak. Onnéttól kezdve vége a barátságnak, még ha nem is mondják, meg vannak sértődve és leírják a nőt. Nem akarnak vele barátkozni, nem veszi be az egójuk a sérelmet. Nagyon-nagyon ritka a kivétel ez alól.
10. vivo44 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 20:14

Ezt értem, azonban mégis fórumot te nyitottál és nem ő....

Értem, de valahogy mégis te hoztad fel az érveid között, hogy te like-lod, ő nem, te olvasod, ő nem.

Ezek szerint egyszer kikosaraztad, akkor miért is akarna még csak barátságot is, ha vitát szül?

Keress mást, aki megérti a te világodat, nézeteidet, akivel viccelődhetsz, beszélgethetsz, olvas, követ, like-ol.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Vivo44)
jan. 25. 20:05
Én nem haragszom rá, s semmi problémám vele, de régen sokszor viccelődtünk, beszéltünk. Minden más volt, de ő többet akart tőlem, mint barátság, s én nem voltam biztos benne, hogy akarom-e őt, vártam a szikrára, de nem jött s ezért már barátság sincs részéről.
8. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:55
Úgy gondolom, hogy a sértett csak is te vagy. Azért mert nem követ a FB-n, nem like-ol, nem olvas. Ha nem tudsz egyetérteni a nézeteivel, akkor valójában miért is érdekel, hogy mit olvas, vagy mit like-ol? Ha valaki kívül esik az érdeklődési körömön, nincsen összhang, akkor nem keresem, csak ha kérdésem van, egyébként nem. Hogy akkor keres, amikor kérdezne valamit? Persze! Miért akarna többet, ha úgy is vita és veszekedés a vége? Ezt úgy nevezik, hogy konfliktuskerülő. Többet gondoltál, mint ami valójában van és vérig vagy sértve!
jan. 25. 19:36
Nem lájkol semmit.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
jan. 25. 19:33
Lehetséges...annyit tudok, hogyha úgy viselkednék s gondolkodnék, ahogy ő szeretné jóban lehettünk volna. Viszont amit nem értek, hogy sok ember nevet rajta s lenézi őt, szó szerint szívatja, s azokkal mégis nyitottabb, mint velem.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:33
Felejtsd el.
4. Fisica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:24
Milyen barát az, aki csak akkor keres ha kell valami neki?
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:12
Szerintem nem. A világnézeti, életviteli dolgokról gondolkodás, felfogás ugyanúgy megmarad, felnőtt embereket nehéz megváltoztatni. Valószínűleg elölről kezdődnének a nézeteltérések.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 25. 19:10

Ez ismeretség, nem barátság.

Csak te érzed annak.

jan. 25. 18:59
Szimpatikusak voltunk egymásnak, viszont más felfogásunk van az életről, a dolgokról. Én elfogadtam ugyan, hogy ő másképp látja a dolgokat, ő valahogy az én világomat nem tudta elfogadni, ami vitákat szült, csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez. Nő létemre megkérdeztem tőle, hogy haragszik rám, amire kaptam egy olyan választ, hogy nem, az utóbbi időben megnézem a Facebook story-ját, néha like-olom a posztjait, névnapján felköszöntöttem, de nem foglalkozik velem, csak akkor ír, ha szívesség kell neki, van érdeklődik, hogy ez meg ez van-e nekünk raktáron a gyógyszertárban... ő soha nem like-ol semmit nekem, amit story-ba teszek nem nézi meg, egyszer írt születésnapomra. Ne erőltessem, felejtsem el az ilyen barátot?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook