Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vélemények a Babyliss Electroliss elektrolízises szőrtelenítő készülékről! fórum

Vélemények a Babyliss Electroliss elektrolízises szőrtelenítő készülékről! (beszélgetős fórum)


2008. aug. 21. 11:54

Sziasztok!


Nem tudom aktuális-e még a kérdezőknek....én is használtam és nem változott sajnos a helyzet. Pedig igazán lelkiismeretesen használtam/tuk (egy ismerősöm is). Amikor még lehetett tapancsot kapni, vettem hozzá, aztán 2 "hiba" is történt:

1. az egyik tapancs nem volt szakszerüen készítve, így az én lábam is megsérűlt(elég csúnya látvány volt);

2. valami a gépben is meghibásodott, hol hagyta magát szabályozni, hol pedig nem, így elvittem a szervízbe. A szervizesek a végén(ez kb. 1,5 hónap volt) értesítettek, hogy nincsen tappancs, de ne bánkódjak, mert az alkatrész se kapható, így visszakapom a készülék árát. Azóta is gyantázom magam és kevesebb van már mint amikor a gépet használtam.


Remélem tudtam segíteni.

5. Pofi
2008. ápr. 20. 18:12

Sziasztok!

Csodát ne várjatok tőle. Nekem már jó ideje megvan. Ritkultak a szőröcskék, de én ezt inkább a rendszeres gyantáztatás javára írnám.

Az elején, amikor még nagyjából rendszeresen használtam, úgy vettem észre, hogy lassabban nőnek. Igazából néha elkap a hév, és használnám még most is, de tavaly nyáron a dög melegben leolvadt a zselé a tappancsokról és sebesre marta a lábam. Azóta a sarokban pihen, mert tappancsot meg sehol nem kapok hozzá.

2008. márc. 31. 22:45

ennyire nem kelendő ez a masina?! már hónapok óta vacillálok, hogy vegyek-e, közben figyelem itt a hozzászólásokat, hátha valaki ír valami pozitívat, vagy inkább reálisat, bármit...valaki

egyáltalán használja ezt egyetlen igazán szőrös nő is?!

...vagy mindenkinek van pénze lézerre...


valaki írjon már, kérem!

3. juji
2008. jan. 31. 22:06

nem akarok még egy "szuperjó" termékre ráfázni, kérem az írjon, aki tényleg sokat küszködött mindenféle epilálási módszerrel (és semmi nem vált be igazán), de őszintén azt mondja, na erre vártam, nem kell tovább keresnem!

U.i: ha kapnál egy ingyenes lézeres vagy fénykezeléssel történő végleges szőrtelenítési ajánlatot érdekelne-e még vagy már azt mondod: kösz, nincs rá szükségem. Kösz a segítséget!

2008. jan. 11. 07:57
Erre én is kíváncsi lennék.Már gondolkodtam,hogy megveszem,de félek,hogy nem is jó!
2007. dec. 31. 18:54
Kiváncsi lennék mások tapasztalataira. Valóban csökkent a szőr mennyisége?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook