Velem van baj, vagy a világ ilyen? Valami nem stimmel... (beszélgetés)
Jó ez a cím, csak mást kérdezett, amit most kérdeztél.
Hol vannak? Hát itt most egész sok emberrel tudtál beszélgetni. Hogy melyikünk önzetlen annyira, amennyire ez az elvárásod, azt nem tudom, de az is jó kérdés, hogy te az vagy-e. Ha te szeretettel teli vagy, akkor szereted azokat is, akik hibáznak. Legalábbis számomra ez a szeretettel teli fogalma.
Nézd magadat is kritikusabban, ha másnál ezt teszed, bár a jobb irány szerintem, ha másnál is lejebb veszed a kritikai szintet, mint ahogy magadnál. Vannak dolgok, azt látom, amiket nem veszel észre magadnál. Ha ez a kettő egyszintre kerül, akkor sokkal több emberrel leszel hasonló hullámhosszon. Azonos hullámhossz nagyon ritka. Abból kevés van, de szerintem lehet kicsit szélesíteni a szűrőt :)
Ha majd nem értesz vele egyet egyszer és majd emiatt hallani fogod a minősítéseket magadra nézve, akkor majd megérted :)
Itt a bibi, hogy nem ismered, csak láttál egy felszínt és észre sem vetted, hogy mik történtek, csak hogy veled kedves volt, mert a saját bakát látta nálad is.
Jaj, ne bonyolítsd túl, én nem tudom, hogy ilyen vagyok-e, de ilyet keresek, aki jó!
Hol vannak a közvetlen kommunikatív, beszélgetésre alkalmas,szeretettel és önzetlenséggel teli emberek?"
erre válaszolj, hány van ŐSZÍNTÉN a környezetedben?
Apropó...hozzátettem, hogy nem tudom megfogalmazni. nem az erősségem, előrébb jár az agyam, érzem, tudom, de nem tudom leírni, nem vagyok költő :)
milyen cím lett volna jó, rögtönözve 5 mp alatt?
Lehet, hogy ilyen élmények miatt van benned még düh és igazságtalanság érzés. Ezeket érdemes feldolgozni különben hatni fognak továbbra is.
Mostanában történnek veled ilyen dolgok? Mert az a lényeg. A múlt összefüggéseit csak te láthatod, hiszen nálad vannak a részletek.
"Ismét leírom, nem írtam sehol,hogy jobbak vagyunk, csak úgy érzem MÁSOK ez pedig nem egyenlő a jobbal.."
"Valaki ezt jobban össze tudná fogalmazni? Vagy változik ennyire a világ? Vagy Budapest lett ilyen? Mit csinálok rosszul? menet közben még hozzáteszek,de most ez jut eszembe. van valaki hasonló cipőben? Hol vannak a közvetlen kommunikatív, beszélgetésre alkalmas,szeretettel és önzetlenséggel teli emberek?"
ha ezt csak másnak értetted, akkor én értettem félre. :)
Szóval hol vannak olyan emberek, mint te? Akkor így hangzik a kérdés, ha jól értem.
De akkor ne olyan címet adj a topicnak, hogy a világgal van-e a baj,hiszen az azt jelentené, hogy a világban rosszabb dolgok vannak. SZerintem ezt nem nagyon lehet másképp érteni. De ha igen, akkor mond.
Szép álmokat. Szebb világot. :)))
Buháháhá!! Én kis naív... :))
Nem tűnsz antiszociálisnak... ez túlzó jelző szerintem...
Jó éjt.
Nem bántom.
Ő azon kevesek egyike ,akivel tényleg őszinte lehetek.
:))
Békésen mentem az utcán, telve örömmel, és odajött hozzám egy srác, majd ok nélkül lehúzott nekem.
Általános iskolás voltam.
Mai napig nem értem.
Csak ennyi. Doktor úr!
Ha rámosolyogsz a világra, lehet hogy pofán vernek...
(Csak megsúgom halkan...)
Te írtad, hogy ti vagytok a jobbak. Nem én.
Nem tudom mi az utad, én a bölcs gondolkodásról írtam :)
További ajánlott fórumok:
- Bölcsöde - Én vagyok túl finnyás, vagy tényleg nem stimmel valami?
- Valami nem stimmel a spirálommal!!!!!!
- Ha pénzt utalok át valakinek, és a számlaszám stimmel, de a kedvezményezett neve nem, akkor mi történik?
- Ha valaki álmában járkál, valami nem stimmel nála?
- Valami nagyon nem stimmel velem
- Valami nem stimmel a gépemmel!Tudna valaki hozzáértő segíteni?