Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vegyes disznósajtsaláta recept

Vegyes disznósajtsaláta recept

A Vegyes disznósajtsaláta hozzávalói:
30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.


A Vegyes disznósajtsaláta elkészítési módja:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem. A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon. Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm. Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A vegyes disznósajtsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook