Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Téli hússaláta recept

Téli hússaláta recept

Elkészítési idő 15 perc

A Téli hússaláta hozzávalói:
40 dkg friss disznósajt
2 ecetes uborka
1 nagyobb fekete retek
1 nagy csokor snidling (vagy egy teáskanál reszelt vöröshagyma)
másfél dl majonéz
ugyanennyi kefir
2 gerezd fokhagyma

törött fekete bors


A Téli hússaláta elkészítési módja:
Az ecetes uborkát és a meghámozott fekete retket almareszelõn lereszeljük, az utóbbit jól megsózzuk. A disznósajtot vékony metéltre vágjuk. A majonézt elkeverjük a kefirrel, a finomra vágott snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, majd belekeverjük a levébõl gyengén kicsavart retket, az uborkát és a disznósajtot. Ezután a salátát kellemesen sós-borsosra ízesítjük, és jól behûtve kínáljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A téli hússaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook