Varratok az orromon.. (beszélgetés)
köszi a segítséget..
én biztos nem mertem volna hozzányúlni mert nem tudtam hogy szabad...
Helyettem a szemüveg birizgálja..
Körülnézek milyen tapasz van itthon aztán ha már nagyon gáz akkor kicserélem..Szerdáig nem bírja ki..
Szerdán kiszedik a varratokat szerencsére..
Fogalmam sincs, de ha ennyire bizonytalan vagy, akkor szerintem menj be egy patikába és kérj olyant, amilyen rajta van.
Én biztos addig birizgálnám, míg le nem jön a rosszul felrakott és tennék újat a helyére. Nem hiszem, hogy annyira el lehet rontani.
és mindegy hogy milyen sebtapaszt teszek rá?
nem fog beleragani a varratokba?
szia
csak az a baj hogy a szemüveg ott "csúszkál" és a szélénél folyamatosan löködi le a tapaszt..nem veszem még le de szerda soká lesz..(akkor kell mennem)
sziasztok..
volt egyk kisebb műtétem..
varratok vannak az orrom mindkét oldalán(1-2 varrat)és ma reggel mikor kicserélték a sebtapaszt olyan szerencsétlenül tették fel hogy meg van gyűrődve..attól félek le fog jönni.Szemüveges vagyok...
Az lenne a kérdésem hogy kicserélhetem én magamnak a tapaszt vajon?
További ajánlott fórumok:
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Fogműtét után (még benn vannak a varratok) mennyi idő után lehet tejféléket enni-inni?
- Hatalmas pattanás az orromon, ami nem akar eltűnni
- Mennyi idő múlva veszik ki a varratokat bölcsességfog műtét után?
- Az orromon és környékén könnyenkipirosodik a bőr.Mitől lehet és mit lehet tenni ellene?
- Hány nap után esnek ki a maguktól a kihulló varratok a gátsebből?