Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Várod már a nőnapot? fórum

Várod már a nőnapot? (beszélgetés)

1 2 3
61. jennyvagyok (válaszként erre: 59. - 6a3305a74b)
márc. 8. 20:32
Köszönjük! 🥰
márc. 8. 14:40
Nőtársaimnak boldog nőnapot. 🌹
márc. 8. 14:37

Kedves Hölgykoszorú!

Itt a Hoxán jó sokan vagytok és ez jó!

Bevallom, hogy a legeslegcsodásabb nőnek járó bókom csak egy hölgyet illet meg. A szerelmemet!

De a legcsodásabb hölgy bókomat küldeném az itt sürgölődő valamennyi hölgynek. Ezt azért tudom megtenni, mert a szívem hölgye elvarázsol a szerelmével! És az ebbéli boldogságom a többi hölgy felé fordítja a figyelmem!

Tegyen hát boldoggá ma benneteket az a valóság, hogy ti vagytok a Teremtő legfantasztikusabb teremtményei! El képzelni sem akarom azt a szürke életet, ami nélkületek lenne körülöttünk férfiak körül.

Kívánom nektek, hogy bennünk férfiakban mindig legyen annyi odafigyelés, hogy ne felejtkezhessünk meg létetek csodájáról, arról, hogy ti vagytok azok, akik motivációt adtok a mindennapjainknak!

Nagyon boldog Nőnapokat kívánok nektek!

58. jennyvagyok (válaszként erre: 56. - Komor)
márc. 8. 13:23
Köszönjük! 🥰
márc. 8. 10:58
Boldog nőnapot nekünk! 🥂 Ünnepeljük magunkat, mert megérdemeljük!" 😊🌼
56. komor
márc. 8. 10:56

Kedves hoxás lányok, asszonyok! Sok szeretettel köszöntelek Benneteket ezen a gyönyörű napsütéses, tavaszi Nőnapon.

Legyen olyan szép a napotok, amilyet csak kívánhattok magatoknak! :)

🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷🌹🌺🌷

márc. 8. 10:06
Annyira nem vagyok nőnap párti 💐
márc. 8. 08:39

Ezt most megosztom :

"A világnak talán csak egy nő vagy, de nekem te vagy az egész világ. 🌍💖

Boldog Nőnapot a legcsodálatosabb feleségnek, akit férfi csak kívánhat magának! Minden mosolyod és minden kedves szavad emlékeztet rá, milyen szerencsés vagyok, hogy téged választottalak – és hogy te is engem választottál. Imádlak, kicsim, ma és mindörökké! 🥂🌷"

Ez fogadott ma reggel a fb-on. A vejem írta a lányomnak.

Kedves férfiak, ilyen egy jókívánság! ❤️ ❤️ ❤️

53. barai
márc. 7. 08:01
nem
márc. 7. 07:40
egyentalan nem,mert itt ez nem divat.
51. Channa* (válaszként erre: 45. - Globus)
márc. 6. 21:43
Igen, ezért volt lehetséges, hogy mi kaptunk és a fiam is vihetett a lányoknak;)
50. jennyvagyok (válaszként erre: 48. - Komor)
márc. 6. 15:36
Tipikus gimis sztori! 😃
49. ,zumba (válaszként erre: 46. - Jennyvagyok)
márc. 6. 14:16
Én is kaptam az iskolában, örültünk is.
48. komor (válaszként erre: 46. - Jennyvagyok)
márc. 6. 12:17

A hetvenes években voltam gimnazista. Nőnap előtti nap délutánján elment a fiú különítmény hóvirágot venni. Vittük az összedobott pénzt, de a rumos turmixot áruló büfénél elakadtunk. Majd továbbmentünk hasonló intézményekbe. Elköltöttük az összes pénzt finom italokra, de nagyon vidámak lettünk.

Szerencsére az egyik osztálytársunknál nem volt gond a pénz és valahogy bevásároltunk annyi csokor hóvirágot, hogyha azokat elfeleztük, akkor kijött a lány létszám.

Másnap reggel kialakítottuk a fél csokrokból az ajándékot, nagy szolidan átadtuk a virágokat, de valahogy kiderült a történet és a lányok nagyon zokon vették, hogy csak fél csokorral kaptak. Végül csak megbékéltek, de ezentúl állandóan felhozták az esetet, ha valamivel piszkálni kellett a fiúkat... :)

márc. 6. 12:00
Már kifogyott a krémem majdnem szóval igen de már ott csücsül az ajándékos dobozban :)
46. jennyvagyok (válaszként erre: 45. - Globus)
márc. 6. 11:57

Igen. Részemről a 70-es években. Szerintem osztályfőnök vette rá a fiúkat, hogy menjenek hóvirágot szedni, és reggelre minden lány padján ott volt egy szál hóvirág. Igazán nem nagy dolog, de szép gesztus. Emlékszem rá, mindig nagyon jól esett.

Persze, volt olyan, hogy akinek tetszett valaki, az külön kapott egy kis csokorral! 🥰

Ja, meg a tanárnők is kaptak.

45. globus (válaszként erre: 44. - Channa*)
márc. 6. 09:17
Rákerestem, 2005 óta védett. Simán kaphattunk a kilencvenes években.
44. Channa* (válaszként erre: 40. - Amaunet)
márc. 6. 09:05
Mostanában nem tudom, de régen, amikor még nem volt védett a hóvirág, sokszor kaptam hóvirágot nőnapra, illetve a fiam is vitt a lány osztálytársainak még kisiskolás korában;)
43. Channa* (válaszként erre: 35. - Jennyvagyok)
márc. 6. 09:02
Biztos, hogy nem az ajándéktól.
42. Lepkepillangó (válaszként erre: 38. - Jennyvagyok)
márc. 6. 08:58
A 90-es években, amikor a bátyám katona volt, mi meg kettecskén éldegéltünk Anyukámmal, akkor nőnap alkalmából mindig elmentünk valamelyik cukrászdába és ettünk egy nagy adag somlói galuskát! Beszélgettünk, nevetgéltünk és kanalaztuk a sütit. Boldog nőnapunk volt és mi tettük azzá! :-)
41. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 6. 08:56

szeretem, hogy ilyenkor már nyiladozik a természet.

Szeretem, hogy vásárlás közben szinte mindenhol szebbnél-szebb virágokba botlok ♥

40. Amaunet (válaszként erre: 34. - Channa*)
márc. 6. 07:27

A kertben nálam is virágos még. Az erdőben is van néhány fészek ami ede fehérlik az ablakból.

Csak nem emlékszem, hogy valaha is hóvirágot kaptam volna nőnapra. Lehet, csak felénk nem volt szokás.

39. globus (válaszként erre: 36. - Regin_a)
márc. 5. 22:57

Ez attól függ, hogy boldog újévet kívánnak-e, vagy új évet.

Előbbi január első napja, utóbbi az egész esztendő.

38. jennyvagyok (válaszként erre: 36. - Regin_a)
márc. 5. 22:43
Pedig ennyi erővel boldog május egyet is kívánhatsz! De még az is könnyebben tud boldog lenni, mert tudok tenni érte, hogy az legyen. Kimegyek majálisozni, eszem virslit, iszom sört, jó zenét hallgatok, és akkor jól éreztem magam. De egy nőnapon mit kellene nekem tenni, hogy boldog legyen az a nőnap nekem? Ezt nem tudom, még mindig.
37. jennyvagyok (válaszként erre: 32. - Regin_a)
márc. 5. 22:38

Akkor mondom másképp.

Ha küldesz jelképesen emailben egy szál virágot, és azt írod, hogy fogadd szeretettel jelképesen tőlem, és küldök egy naaagy ölelést! Az már köszöntés. Nőnapra is. 🌷

36. Regin_a (válaszként erre: 35. - Jennyvagyok)
márc. 5. 22:35

Nézd, van nekem egy kedves barátosném, mozogni alig tud, ugyanakkor más okból én sem.Kívántam neki Boldog Nőnapot, köszönte

Másik barátosném is nyilván fog neki örülni ha telefonba mondom

Mindegyik messze van, de kedveljük egymást

Egy barátnőm van, remélem lesz puszi és virág is

Hosszú éltem folyamán úgy tapasztaltam , a nők örülnek az ilyen dolgoknak, meg ha , akár szóban is, kedveskednek nekik

Május 1, November 7-e , augusztus 20, akkor nem köszöntöm fel őket :)

A Boldog Újév mitöl boldog, mégis mondják egymásnak nők és férfiak is

35. jennyvagyok (válaszként erre: 32. - Regin_a)
márc. 5. 22:27

Értem én. Mondjuk a szülinapi, karácsonyi kívánság. Mert azt ünnepeljük, és lehet kívánni. Mert pl a karácsonyt akkor is megünneplem, ha egyedül vagyok. Tehát boldog karácsony. De egy nőnap mitől lesz boldog? A kívánságtól? Legyen már legalább egy puszi, egy ölelés, vagy valami. Ha semmiben sem más, mint a többi nap, akkor mit ér a Boldog nőnapot?

Vagy a boldog Valentin napot? Az is, mitől lesz boldog? 😅

34. Channa* (válaszként erre: 33. - Amaunet)
márc. 5. 21:56
Az enyém még virágos. Ahogy elolvadt a hó, észrevettem, hogy a nemesített? hóvirág már kivirágzott, majd kb. 2 hét múlva a normál is. Tehát, még nem virágzott el.
33. Amaunet (válaszként erre: 18. - Libikóka)
márc. 5. 21:38
Nem virágzik el a hóvirág március elejére?
32. Regin_a (válaszként erre: 9. - Jennyvagyok)
márc. 5. 21:28

Pedig akivel nem tudok találkozni, emilben kívánom neki mindig a vonatkozó kívánságokat

Nekem nem mindegy hogy megemlékeznek-e az ünnepeimröl vagy én az ismerőseiméről

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook