Van valmi jel hogy mar csak 2-3 nap van a szulesig? (beszélgetés)
nem ertem,,,utoljara mikor voltam orvosnal,a nover monda a dr-nak hogy sokat mozog,,de aztan semmit nem mondtak..
rengetegt mozog......
mar 3 napja nem alszom,,,
a baba a hasamban rengeteget mozog,,es mindig epp eltalal valami idegszalat,igy fajdalmaim is vannak,,szerencsere percekre huzodik csak...........
hmmmmmmm,,,,remelem minnnel hamarabb eljon az ido,,,,es minnel hamarabb atesek rajta...
koszi mindenkinek a hozzaszolast...
Nekem jóslók voltak már vagy 2 héttel hamarabb, aznap is csak azt gondoltam, hogy jóslók, aztán mégsem :))
Az első gyerekemnél kijött a nyákdugó, így elég evidens volt hogy szülni fogok :)
Ilyenkor szerintem már mindenki tiszta kész, én főleg az utolsó héten voltam idegbeteg :) (1 nappal a kiírt előtt szültem a másodikat)
Az első babám 35 hétre született, úgyhogy ott nem voltam felkészülve semmire, csak pikk-pakk megszületett.....
De konkrét jel szerintem sincsen.
Ha vannak jelek,akkor az szerintem a szülés előtt közvetlen jelentkeznek vagy nem??
Én ezt nem tudom,nekem indították!
Én nem tudtam. :-)
Elvileg vannak jósló fájások, de nem feltétlenül. A nyákdugó, én azt se láttam. Derékfájást is mondanak, meg hasmenést, készül a szervezet.
MERT IRTORA IZGULOK)))
ES felek................
Én a ki írt dátum előtti két hétben végig ezt éreztem!
És erre a dátumra MÉg rá húztunk két hetet!
Szóval nem tudom!
sziasztok,,,,38 hetben vagyok,,,,,
azt szeretnem kerdezni hogy van-e valmi jele annak hogy mar nemsokara eljon a nagy nap-a szules??
valmi valtozas erzes??amibol lehet tudni hogy nemsokara megszuletik?''
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Hogy tűnhet el csak úgy egy gyermek?
- Írjunk szóláncban az utolsó 2 betűvel földrajzi neveket/Nem kell kiírni például, hogy hegy vagy tó, mert az csak nehezíti/
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Az idősek hogy tudnak "célok" nélkül, csak úgy élni?