Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Szervusz, kedves Antonov!
...Tehát megint egy "pont", amiben nem értünk egyet. Szerintem ugyanis példamutató a tartásod. (Nem szeretném elbanalizálni ezt az érdemi kérdést, de... De - mert a helyesírás a szakmám - ki kell hogy mondjam: nemcsak a szíved, de az írásjeleid is a helyén vannak! Bocs a "szembedícséretért"!)
Köszönöm szépen Arnold neked is, Luca nevében is!
Köszönjük szépen, Luca kedvence volt, krumplifőzelék, és még tanulás alatt áll az evőeszköz használat. Imádom, ahogy össze tudja maszatolni magát ilyenkor...a konyha pedig egy csatatér utána, de cseppet sem bánom. Mindjárt teszek fel erről is egy képet, ami kicsit szemlélteti a helyzetet.🙂
Szia kedves Bogyóka!
Köszönöm és Nektek is legyen szép a hétvégétek, amennyire a helyzetetek engedi!
Jó étvágyat az ebédhez!
Jól teszed, hogy mentek csavarogni, kellemes időtöltést majd!
Mikor viszonoztam a jelet, láttam Rólatok a fotókollázst. Nagyon szimpatikus arcod van, Luca pedig tényleg nagyon aranyos!
Kedves Csemár!
Nagyon egyetértünk abban, hogy ad egy tartást máskorra is, ha az ember egy-egy helyzetben talpon tud maradni. Persze nem könnyű, nem is mindig sikerül, de tényleg jól tud jönni.
"Antonovtól sokat tanultam - hisz régóta olvasom a naplóját."
Megtisztelő és köszönöm, de nem vagyok jó példa.
Kedves Fokhagyma!
Kívánom, hogy legyen még benne részed! Élvezd helyettem is! 🙂
Szia kedves Lolita!
Mostanság nem futunk össze, mert hamarabb elalszom, de remélem jól vagy!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Ma ismét nagyon szép idő van, kellemes szabadtéri időtöltést kívánok mindenkinek, akinek van ideje és lehetősége kimozdulni!
Szervusz, kedves Gábor!
Nem baj, hogy mostanában az elfoglaltságaid miatt ritkábban látunk. Írod magad is, hogy a "fontossági sorrend" miatt van ez így. Ahogy eddig sikerült Téged megismernem, tudom, hogy Nálad ez nem az "új seprő jól seper" múló lendülete. Sok sikert kívánok a munkádhoz!
Velem különösebb (megosztható) dolgok nem történnek. Igaz, a héten többrendbelilieg "felügyeltem" a Kaszásomat, átrendeztem az egyik lakószobát, takarítottam, gyomláltam, bevásároltam. Minden nap sikerült elfáradni, így az olvasás se maradt el.
Lenne ugyan okom panaszkodni, de azt nem teszem, már csak azért sem, mert valamelyes tartást ad, ha méltósággal tudjuk viselni a ránk szakadó "izgalmakat". (Antonovtól sokat tanultam - hisz régóta olvasom a naplóját.)
Legyen szép napod, kedves Gábor!
Szervusz, kedves Lolita!
Kivételesen most az éjjel jól esett volna egy kis kedves csevej Veled, de semmi gond, megvirradt anélkül is. :-)
Köszönöm a válaszaidat a kérdéseimre! (Hja, munka mindig van annak aki talál magának!)
Kellemes tévézést, és még kellemesebb anyák napi együttlétet kívánok Neked és szeretteidnek!
Szia, Bogyóka! Látom, már Te is itt vagy.
Én meg elmegyek, kell néhány dolgot venni.
szia erzsike!finom menure gondoltal hisz a husleves+vadas remek kombinacio.
epp elobb futottem be,mert nagyon hideg van nalunk ma,ejjel csak 4c lesz.
szia kedves csemar!reggel csak felugrottam ide/en idom szerint/,de aztan mentem fozni,rantott gombat rizst csinaltam tatarszosszal.holnap meg "kirugok a hambol"/anyak napja tudod.egy spanyol etterembe visznek el fiamek.amugy semmi kulonos csak a szokasos dolgokat csinaltam/mosas,fozes,mosogatas,es sutottem kokuszcsokot,mert eredeti terv az volt,hogy atmegyunk fiamekhoz es a baratnoje imadja ezt a csokot.beteg volt es igy nem volt ideje keszulni.
en is felebredek koran tobbnyire,de azert nem annyira koran,mint te.en 5-6korul szoktam.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!