Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
A matek mellett a másik kedvenc tantárgyam a magyar volt, főleg az irodalom. 2 db 5-öst sikerült szereznem érettségin, matekból, és magyarból. Ezt nem azért írtam le, mert dicsekedni szeretnék vele, csak ez is mutatja szerintem, hogy ezt a 2 tantárgyat szerettem legjobban.
Igen, Luca alszik épp, bár lassan várható, hogy felébred.
Persze, persze, semmi gond. :-)
Magyart, főleg nyelvtani tárgyakat.
Eredetileg én is matektanár szerettem volna lenni, csak aztán irányt váltottam. (És nem bántam meg.)
Luca, ugye, most éppen szundizik...
Bocsánat, rosszul fogalmaztam, de így értettem.:)
Milyen tárgyat tanítottál, azt megkérdezhetem?
Gyerekkorom egyik álomfoglalkozása az volt, hogy matektanár legyek. Ezen kívül stewardess, majd állatorvos szerettem volna lenni. Végül egyik sem jött be.
Szép napot kívánok neked is!
Szervusz, kedves Bogyóka!
Most is az vagyok, csak már nyugdíjas.
Konkrétan nem írtam itt még, de felismerhető vagyok a "kioktató" modoromról. :-D
Szép napot kívánok Neked!
Nagynéném is három műszakban dolgozott, tőle tudom, hogy az milyen keserves ilyen szempontból. Bírni kell...
Nekem, amíg dolgoztam az órarendem volt évekig olyan, hogy ki kellett bírni.
Szervusz, kedves Lolita!
Igen-igen, vannak sokan, akik éjfélig is fenn vannak, Neked pedig az, ugye, már reggel.
És, látod, én meg olyan csodabogár vagyok, hogy éjfélig sokszor már "kialszom magam".
(Nem is tudom, miért gondolják egyesek, hogy ez AKKORA gond?! Nekem nem az, de ezt már, azt hiszem, írtam is.)
en jol vagyok csak unom mar a felhos,botorka esos idot,osz van nalunk.
ejszaka aludtam,mint a bunda kaveivas utan.
Ezek szerint gyakran felébredsz azidőtájt, én általában akkor szoktam kidőlni.
Ha már megszoktad, akkor örülök, végülis az a lényeg, hogy kipihenje magát az ember.
Terhesség előtt műszakban dolgoztam, az éjszakás műszakot sosem tudtam kellően kipihenni.
Örülök, hogy pihenten ébredtél! Így már lendületesebben kezdődhet a nap!
Köszönöm, jól. (Szokás szerint éjféltájban felébredtem, ideültem a gép mellé, s nézelődtem fél négyig. Aztán aludtam még egyet. Hogy mindig-e? Nem mindig, de sokszor. Már megszoktam, nekem nem gond.)
Köszönöm kedves Csernár, jól telt az éjszakánk. Kellő mennyiséget sikerült aludnom is most.
Nálunk egyelőre úgy tűnik, napos idő lesz, remélem marad is így, hogy minél többet ki tudjunk mozdulni.
Neked hogy telt az éjszakád? Mindig ilyen korán kelsz?
Szia kedves Gábor! Egyáltalán nem kell bocsánatot kérned, ráadásul én sem mindig tudok reagálni, tegnap este megint elaludtam gyorsan, telefonnal a kezemben.
A bátorítást pedig megérdemled, hiszen neked is van mindig mindenkihez 1-1 kedves szavad, sok pozitívat adsz te is az itt jelenlévőknek (is). Biztos vagyok benne, hogy ez a munkahelyeden is így van, és természetes az is, hogy szeretnéd magad maximálisan oda tenni! Kívánok minden jót!
Köszönöm!
Elő kell venni az esernyőt, ha ne4m akarok megázni a "körúton". (A körút azért van idézőjelben, mert a sétautaimat nevezem így néha. Ebből adódóan azután itt is van "kiskörút" is, meg "nagykörút" is - mint Budapesten. Pedig ez egy kisváros, ahol élek.)
Jól vagytok?
Hogy telt az éjszaka?
kedves gabor!nagyon szepen koszonom a magam neveben!igen mi vigyefenevel jol megvagyunk hisz o is es en is elhagytuk szeretett hazankat es engem nagyon erdekel/mindig is erdekelt/,hogy emberek hogy elnek mas foldreszeken,mas orszagokban!faggatom is vigyefenet rendesen,de nem haragszik meg o ram ezert!
szeretettel gondolok rad!jobban tudsz aludni miota dolgozol?
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!