Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D (beszélgetés)
Visszaolvasva (csak egy pár oldalt), minden idegesít amit ide írtatok.
Számomra az igazán fültépő egy keksz reklám, ahol a tudsz szót használják fel (tudsz ennél jobbat;szlogenmondattal)
Természetesen a hab a tortán amikor párkapcsolatban élők cicának baby-nek,uramnak,nyuszikának ...stb szólítják egymást.
A mai rövidítések, ahogy a párom szokta mondani:
Telcsin dumcsi Tibcsivel effektus...
Rég írtunk már:)Egyik nap a házunkban visszakérdezett azzal a bizonyos szóval egy idősebb szomszédunk,s én ettől a falnak megyek,mikor mondok vmit egy-elsősorban idős emberekre jellemző-embernek,s ha nem érti,így kérdez vissza,de azzal az idióta hanglejtéssel,így hadarva,hogy:"Kérem????"Remélem,tudjátok,mikre gondolok.
De amúgy amit már írtam anno is,ezek a tiniesített szavak,hát ez kész!Ezekből egyre több van!Oksika,xd,mindenhova smiley jel,fürcsizek,talcsizok,oks,oksa....áááááá
ja meg "barnázás"
ááááááááá
büfiztünk, kakiltunk, jön a fogunk
3 "hós"
A monumentális szót ki nem állhatom!!!
Régi irodalom óráim juttatja eszembe.
A tanárnő - akivel nem kultiváltuk egymást,- végtelenségig ezt a szót ismételgette a barokk irodalom jellemzői közt:S
Az idegen nyelvű szóhasználattól....nem értem... visszakérdezek.... majd buta szőkének néznek.
Hát, nekem nem ezt tanították magyar órán.... vagy éppen a fülemen ültem!
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!!
- Akik már sokszor elestek, de most újra felálltak és harcolnak ÖNMAGUKÉRT!!!
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!