Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D (beszélgetés)
Agyasom... :DDD
Amúgy nagyritkán, ha kiakaszt, "életem értelmetlenségének" hívom. :DDD Mondanom se kell, hogy nem örül neki...
Pasim? :-)))
(csak vicc, ezt ide szánom a topikba)
A Svábi András egyszer azt mondta,hogy ő többek között azért vette el a feleségét (évek óta együtt éltek)mert mikor bemutatta,hogy ő az élettársam,az olyan "kékfényes" hangzású volt.
Van benne valami,tehát szerintem is: élettársam
- A párom -
Wááááá!!!
meg amikor x-et használnak sz helyett... :S
puxi, xia, ááááá!!!
:DDDDDDDD
a telepjárót errefelé is sokan mondják
:)))
Végülis a nevek előtti névelő helytelen... Mikor tanultam írni, mindig olyan volt a példamondat, hogy "Péter eszik" és nem "A Péter eszik".
Bár mint minden, ez is változik.
Az ik-ezés Hajdú-Biharban is nagy "divat". A cukor pl. nem elfogy, hanem fogyik. :DDD
prüntyőkém. na ettől kifutok a világból :D:D
meg ha csaj hívja Kicsimnek a pasiját...:S
:) anyanyelvünk sokszínűsége és tájegységi jellegzetességei :) végett, miatt, céljából..a köznapi használatban van átfedés a jelentése között. Főleg dél-kelet Mo és erdélyi ismerősök imádják a VÉGETT-et :))
A névelők elhagyása személynevek előtt pedig engem zavar, (Fejér megye) a BAZ megyei kollégáim e nélkül beszélnek. Itt mi "ik"-elünk sokat, ők meg ezen mosolyognak. :))
gyerkőc - valahogy nem szeretem ezt a szót
empirikus - minden tárgyam, amiben benne van ez a szó, mérhetetlenül unalmas :)
:)) júj, háromszor nekifutottam, mire kiolvastam :))
ilyen remekmű még a : köPPeny, eSSő, guGGol. jaPPán
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!!
- Akik már sokszor elestek, de most újra felálltak és harcolnak ÖNMAGUKÉRT!!!
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!