Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be? (beszélgetés)
Természetesen vannak.
Én ismerek olyat is, akinél a NŐ 120 kg-nál kezdődik.
az én nejem is jó husikás..én imádom.
mindig mondom is neki,hogy nem vagyok én kutya,hogy a csontot szeressem,..ha épp elkezd nagy lelkesen fogyozni.:)
Rita !
Egyetértek veled teljesen. Ha egy házasságban együtt "telnek " a párok nem lehet baj a hízással, ott ahol csak a nő vagy a ffi.hízik (ha nem betegségről van szó)az már ciki.
Szerintem ez nem szerelem kérdése !!! Akkor szeretem a másikat,ha olyan vagyok,úgy nézek ki mint amilyent ő szeret !! és addig nincs is baj, amíg azt tudják mondani, hogy szép vagy tetszel. Akkor bármelyik lehet akár 100 kg is.
Egy telt nő mindig számíthat arra,hogy sokan megnézik,sőt meg is kívánják. Hiszen valóban nagyon jó érzés egy ilyen nőhöz bújni. :))
Vannak olyan típusú nők, akinek mindegy,hogy ki mit ír. Az észérvek nem győzik meg sosem.
Én az ilyeneket az önsajnálkozók táborába sorolom, ők azok a nők, akik legtöbbször nulla teljesítésért,maguknak mindent kikövetelnek.
Nagyon álságos dolgok amikről írsz Fata ! csak szavak, amik leírva jól mutatnak, de meg győződésem,hogy nincs mögötte tartalom.
Szerinted az emberek ilyen életet élnének? "Őszinte,tiszta kölcsönös szerelem ?
Hol láttál ilyet? Max.a moziban, vagy olvastál róla a regényekben.
Csak keveseknek adatik meg ilyen érzés,legtöbb embernek csak napok, max hónapok jutnak belöle.
Jobb lenne az életed azt hiszem, ha a földön járnál,nem a fellegekben.
De itt be is fejezem, ne haragudj, hogy neked válaszolok, ígérem többet nem teszem, hiszen teljesen reménytelen,neked csak a TE igazad létezik.
Bocs nem tettem felelőssé,csak akkor kezdett derengeni,hogy sosem szeretett engem igazán ,ha a gyerekszülés után ilyent mond nekem ,és elfogadtam .Semmi harag nincs bennem.
Külsőségek,külsőségek,külsőségek!!!
Semmi köze az igaz szeretethez és szerelemhez,max a szexhez lehet némi köze:)))
Számomra amikkel érveltek ,az mind csak a kapcsolatok függvényei,de nem a szerelemé.
Őszinte és igaz ,minden elvárástól mentes szerelem is van a világon,igaz ritka ,mint a fehér holló.
Arról ,amikor az ember a másik "embert" szereti.Csak úgy ,megmagyarázhatatlanul.
Persze vannak a kapcsolatok ,vonzódások,amiknél felmerülnek ezek,és még számtalan probléma ,de azok nem a szerelem kategóriába tartoznak.
Önzetlen és tiszta ,kölcsönös szerelemben ,nem számítanak a kilók,sem a ráncok,sem a szépség elvesztése,mert aki szeret ,annak mindig szép marad a másik,mert az belülről fakad.
Kár ,hogy az emberek folyton felületes kapcsolatokba bonyolódnak és ezekre építik az életüket,és nem várják meg ,az igazit.
Szülés után nem is piszkálhatja egy darabig. Azért az lenne az igazi, ha a várandósság alatt nem jönnének fel a kg-ok nagy mennyiségben és akkor nincs gond a szülés után, mert akkor tényleg nem lehet alakot formálni.
És valóban a kinézetről is beszélni kell, nemcsak a falszíéről és a konyhabútor stílusáról, vagy a kocsi márkájának a kiválsztásáról. Egy házassághoz nagyon is hozzátartozik a kinézet. És később a gyerekek kinézete is, amivel aztán az ő jövőjüket alapozzuk meg ezen a téren.
Biztos,hogy van olyan férfi akinek a kövér nő tetszik...de kövér és duci között van egy kis külömgség...de erre a kérdésre szerintem csak a férfiak tudnának válaszolni..egy részből igazat adok abban Panxának...mert valóban ha a férfi egy 60 kk-os nőt vesz el és a nő évről évre csak hízik-hízik akkor tényleg kiábrándulhat belőle..természetesen ez forditva is igaz..de nem ez a kérdés....valljuk be..sokkal gusztususabb egy vékony nő látványa mint egy kövér...de a duci az még szerintem lehet kellemesen kivánatos..hiszen mindenhol van mit fogni rajta...
Hát és még van olyan is aki teltebb..ez a duci és a kövér elött van..én magam is ebbe a kategóriába tartozom..és nagyon vigyáznom kell,hogy ne lépjek át a ducik táborába..bevallom már sokszor súroltam a határt...és hát van aki azt mondja rám,hogy igy jó...van akinek duci vagyok..és hát a férjem....hááát...ne hizzál már tovább...de 20 éve ilyen vagyok....nem mondom,hogy nem lenne jó 60kg lenni..de ez van.......
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb férfi szerencsére a babavárás és szülés után sokáig nem is piszkálja a nőt, ha maradt rajta valami felesleg. Egyébirátn úgy gondolom, hogy ha szeretek valakit, akkor kutya kötelességem odafigyelni magamra!!!
A férfiak talán annyiban hibásak, hogy sokszor nem mondják ha valami nem tetszik, ez nagy baj!!!
Az előbb azon gondolkodtam, hogy milyen példát írjak le neked, hogy végre te is megértsd a másik oldalt. Nos :
képzeld el, hogy minden héten veszel 1 kg.sovány húst, és a hentes egyszer csak egyre több és egyre zsírosabb húst ad neked !!
Te szólsz neki,hogy ,"elnézést,ez nekem túl sok és nagyon zsíros",de ő csak továbbra is ilyet ad neked,és amikor úja szólsz neki, azt mondja, "nem értem maga miért nem szeret engem "!!!Miért reklamál ,mi a baj ?
A válaszodra: milyen szerelem az, ha a NŐ nem képes a szeretett férfiért megtenni azt ,hogy örömet okozzon neki.
Fata kedves, mindennek két oldala van.
Legyen jó napod. Szia
Én ezzel más véleményen vagyok. Az a férfi, aki nem a ducikat szereti és meghízik a bnője, vagy felesége és nem teszi szóvá, hanem továbbra is hordja neki a csokit, közben meg házonkívül más nőket nézeget, ha csak nézeget és nem merészkedik tovább, szerintem az a hazúg és nem szereti igazán, de még mennyire nem szereti a bnőjét, feleségét.
Aki meg a ducikat szereti, az nem ebbe a témába tartozik.
Kedves Fata !
Te tényleg nem látod a lényeget? Leírod,hogy TE híztál meg, TE változtál meg, mégis a pasit teszed felelőssé,amiért szerinted nem szeretett !!
Miért ne mondhatná meg egy pasi, hogyha nem tetszik neki egy nő? Nem neked kellett volna belátnod,hogy a pasinak igaza van?
Gondolkozz el légyszíves ezen , ha vki. mondjuk az 50 kg-s nőket kedveli és ilyen nőt választ magának partnernek, akkor bizony ne várd el tőle, hogy mondjuk 70, 80 kg-n is tetszeni fogsz neki.
Ennek semmi köze nincs a szerelemhez !!! Persze könnyebb kimondani, hogy a pasi a hibás :((
Lehet, hogy a társad nagyon szeretett és minden nap mikor rád nézett csak szenvedett mert ő egy más formájú nőbe szeretett bele !!
Hát nem is tudom......., tán el kéne gondolkodni ezen. Persze nemcsak neked, hanem minden olyan nőnek, akik hasonlóan vélekednek erről a témáról.
A szeretet türelmes,és toleráns,és nem durva.Lehetne finomabban is közölni ezt a dolgot,avval nincs semmi baj.:)))
De mégis milyen szerelemről beszélünk ,ha a férfi nem képes csak a szeretett nőért megtenni azt,hogy örömet okoz neki?
Sziasztok. Olyan furcsa,mikor azt olvasom, hogy azért nem szeret azért nem kíván meg a férjem, mert duci (kövér ) lettem. Már nem szeret, nem kíván......,
Senki sem hízik meg egyik napról a másikra !!! Ez egy hosszabb folyamat.Nem hiszem, hogy a férfiak többsége, csak akkor szól először mikor a nőn már 10, 20 ,30 kg.túlsúly lesz !!
Ha egy férfi elvesz feleségül egy 50 kg-s nőt ,akkor nő miért csodálkozik, hogy 70, 80 kg-n már nem tetszik a férjének?
Félre ne értsen senki. Én nekem semmi bajom a ducikkal, vagy a kövérekkel. Én kimondottan kedvelem ezt a típust. Akkor meg pláne nem értem a férfiakat, ha ők is híztak ugyan annyit mint a nő.De,ha csak a nő hízott meg a pasi nem, akkor ott nem a pasi nem szereti a nőt !!! Ott a nőnek kellett volna kevesebbet enni, jobban vigyázni. :))
Ez mind igaz,és egyet is értek,hogy nem kötelező meghízni terhesség alatt,de azért az nagyon ritka,hogy valaki szülés után rögtön a régi lesz alakilag.
Arról már nem is beszélve,hogy oké őszinte a férj,de szerintem nem is elég szerelmes.
Ha elmegy egy discoba és felszed ott egy tökéletes testű nőt,és el is várja,hogy mikor levetkőzteti mindene tökéletes legyen,és ha mégsem az,akkor azt mondja,boccs mégse szexeljünk,az egy dolog.De egy házasságban elvileg jobb esetben a testiség már nem csak a vizuális élményből fakad,hanem szerelemből,márpedig az ember nem csak egy feszes popsiba szerelmes hanem annál jóval többe,ami akkor is jelen van egy nőben,amikor épp nem 26os farmert hord...nem vagyok házassági párti,de talán a szeretlek jóban-rosszban,egészségben-betegségben stb talán az ilyen esetekre is érvényes kéne lennie...
Szerintem az ilyen fért nem őszinte,mert csak evvel indokolja azt ,miért nem kívánja a feleségét.
Nekem is volt egy élettársam és amikor meghíztam mellette,már szégyellt,mert nem tudott villogni velem,hogy milyen bomba csaja van,természetesen kívánni sem kívánt ,és sosem mulasztotta el az alkalmat ,hogy elmondja "te milyen kövér vagy?"
Szóval hazugság volt az egész,nem szeretett ,ennyi.
Amiket írtál ,avval mind egyetértek.csak ne keverd a duci fogalmát a kövérrel.Mert a ducibb nőket szerintem valóban jobban kedvelik az ágyban a férfiak,legalábbis nekem ez a tapasztalatom,sokkal kívánatosabbnak és nőiesebbnek tartják,a gömbölyűbb formákat.
Ezt a szexualitás terén érzem igaznak.
Beleszeretni pedig bárkibe bele lehet ,lényegtelen a test.
Néhány férfi biztos szereti,de általánosítani,hogy a "férfiak igen csak szeretik a duci nőket" hááát,nem is tudom...Akkor az is elmondható a férfiakról,hogy szeretik ha tűsarkúban taposod a férfiasságukat miközben kivannak kötözve,mert létezik a társadalomnak egy olyan szűk rétege aki ezt a fajta szexet kedveli?
Félre ne értsen senki,nem magunk-ducik-ellen beszélek:)csak szerintem álltatni is kár magát az embernek.Meg aztán bár alapvetően is az a véleményem,hogy a pasik nem szeretik a duci nőket,egy tegnapi fórumos "élményem" még jobban elmélyítette bennem ezt,és meg is döbbentett.Van egy fórum,ahol bizony nagyon sok kismama panaszkodik arról,hogy miután néhány hónapja szültek és még van rajtuk túlsúly,így a férjük nem szexel velük,meg lett mondva,majd ha lefogytak...ez önmagában is szégyen egy férfire nézve,mert ez azt jelenti,hogy nem szereti eléggé a feleségét szerintem,hiszen ha igazán szeretek valakit,akkor szeretem mindenhogyan,főleg,ha miattam lett olyan amilyen,mert az én gyerekemet hordozta a pocakjában 9hónapig...viszont amellett,hogy ez sok pasi lelki mivoltát minősíti,azt is bemutatja szerintem,hogy a pasik olyannyira nem szeretik a duci nőket,annyira nem tetszik nekik,hogy nem bírnak ezen ideiglenesen-amíg a feleségük szoptat és nem tud fógyózni-sem túl lépni,még azért a nőért sem,akit egyébként a gyerekei anyjának választott és élete társának...Tisztelet a kivételnek!
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miért jönnek férfiak egy női oldalra? :)
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Folyamatosan fogyok a Metformintól, de ha nem szedem, jönnek a PCOS tünetek. Van valakinek ötlete erre?