Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be? (beszélgetés)
Ez nem így van.
Ez nem alkati kérdés,szerintem:)
:D
Csak úgy tűnt ,mintha az utolsó sort ami a lényeg nem olvastad volna,na:))))
Aranyos vagy ahogy irod,hogy hozzászólnál halkan.....hidd el Petka ha 60 kiló lennél nem ezt mondanád....és ezt nem bántásból irom...sajnos én is sokkal több vagyok mint szeretném..mert valljuk be.. sokkal jobban éreznénk magunkat a bőrünkben...sokkal egészségesebbek lennénk...én is állandó vérnyomás betegséggel kinlódok..magasabb a koleszterinem..a vércukrom.lehetne sorolni..
Persze ha valaki igy érzi jól magát és még a kedvesének is tetszik..akkor maradjon igy.....és legyen nagyon boldog....
Halkan hozzászólnék a témához. Azt ki állapította meg hogy az 55-60 kiló az etalon????????
És ha mondjuk a 120 lenne? Akkor mondhatnánk, hogy milyen ronda vékony nők vannak, aztán mindenki hízókúrázna ezerrel. Mondom ezt én a 100 és valamennyi kilómmal.
:)))))))
Nem egészen értem ,hogy most cáfolni akarsz vagy egyetértesz?:)
Szia Fata....én azért nem bánnám ha ilyen lennék mint ez a nő itt a képen....de azt hiszem ettöl még a házasságom nem biztos,hogy rendbe jönne.....persze ez másnapra tartozik......
Van egy olyan kedves nő ismerösöm...hogy cefetül néz ki.....mint egy férfi..most már annyiban változott,hogy hosszabb lett a haja..mert tök csutka haja volt...nagy orra van...alacsony..icipici melle....amikor elöször megláttam egy tök macsó férfi oldalán..azt mondtam magamban...ilyen nincs...ez a jóképü pasi ilyen nővel?...és amikor elkezdtem beszélgetni a kiscsajjal....háát..mintha egy angyallal beszéltem volna...eszméletlenül szép hagja van....aranyos...barátságos...kedves...tisztelettudó......egy kis tünemény......és amikor a barátjával beszéltem.......úgy emlitette a kis barátnőjét mint egy földre szállt angyalt......pedig kinézetre nem volt még nőhöz hasonló sem.....és már 7 éve boldogan élnek.....
Van egy emberi forma,ami szép ,arányos ,mint pl itt mellettem ez a fehérnemű reklámba a nőci.Ez tény ,hogy általánosságban mindenkinek ez a szép,mint test.
De ez nem jelent semmit sem az életben.
Szia Erika.......én is ugyan ezt irtam,hogy egy sovány nő kivánatosabb mint egy kövér.....tudom magamról...amikor elmentem a barátnőmmel sétálni és ide-oda csavarogni....őt jobban megnézték a férfiak mint engem...mert ő 60 kg...én meg 80......egyforma magasak vagyunk és egy idösek...ő tök feszes nadrágban volt...és olyan pólóban amiből kilátszott a kicsi hasa...na ha én vettem volna ilyet fel....rossz rágondolni....
De olvashattad itt,hogy valóban vannak....hál isten...olyan férfiak akiknak tetszenek a duci nők.....
Mi ennek nagyon örülünk....ugye?
nem szabad elrontani édesitövel:)))
viszont mostmár dolgoznom kell....további jó szorakozást:)
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miért jönnek férfiak egy női oldalra? :)
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Folyamatosan fogyok a Metformintól, de ha nem szedem, jönnek a PCOS tünetek. Van valakinek ötlete erre?