Van köztünk pap? (beszélgetés)
Teremtés= Univerzum
(van, létezik, csak éppen még nem ismerjük)
Elítélendő módon kíváncsivá tettél:)
Én sokszor arra gondolok, hogy jó lenne emlékezni, de a következő pillanatban tudom, hogy mégsem.
Egy átlag ember nem hiszem, hogy gond nélkül feldolgozna ilyen emlékeket.
Kérdés...
Aki hisz Istenben, az kizárja Darwin elméletét?
Véleményem szerint a szeretnek köze nincs Istenhez.
A szeretetnek nincs szüksége eszményi alakokra. A szeretet olyan, mint, de nincs hasonlat a szeretetre. Nincs oka, nincs magyarázat rá .A szeretet,önmagáért van. Néha felgyűlik egy emberben és kiárad.
ezt tudom, de nem ezért kérdeztem:)
(csak érdekelt volna, hogy mennyire nyitott a vallással kapcsolatban)
Láttátok a "Csodás álmok jönnek" Robin Williams - el?
Ott is a film bebizonyította, hogy a szeretet mindenre képes.
Véleményem szerint Isten = Szeretet egyik nincs a másik nélkül...
Vélemény?
Szerintem a pici gyerekek sem emlékeznek rá, csak akkor, ha valami gikszer kerül a mindenható fogaskerekébe.
Szerintem nem a konkrét emlékezés a cél, hanem a zsigerekből jövő kollektív emlékezet és tudás.
Egyszer azt hallottam, hogy a gyerekek azért nem tudnak beszélni, amikor megszületnek, hogy ne tudják elmondani, honnan jöttek... Ők még emlékeznek rá... aztán mire megtanulnak beszélni, már elfelejtik....
????
Én is gondolkodtam ezen sokat... De egy élet kevés rá, hogy megtanuld amiért " lejöttél" ...
Szerinted?
És mivel magyarázhatóak a beszámolók, amiket emberek visszaemlékezésből írtak le előző életükkel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Az Angyalok köztünk járnak?
- 15 hós kisfiam köztünk alszik, éjjel sokat szopizik.Hogy lehetne kíméletesen az ágyból ki, a szopiról leszoktatni?
- Fél a komoly kapcsolattól, de azért több van köztünk mint barátság?
- Szerintetek lehet még valami köztünk?