Van köztetek olyan aki megeszi a nyers húst? (beszélgetés)
31. lolita2112
2016. márc. 14. 05:26
nem,meg a fotettet sem eszem meg!
30. 176a54c004
2016. márc. 9. 23:08
Finom.
29. 67d75b6c5b
2016. márc. 9. 23:06
Nemár. Nyersen húst?
Eszembe nem jutna....
28. nicole.
2013. márc. 11. 09:43
én igen...halat és húst is szívesen fogyasztok nyersen...
27. 17aadc1082 (válaszként erre: 18. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 23:04
meg bármilyen húst. mondjuk a vadat nem, de azt nem is látok, csak 10 évente :D
26. Vikyci
2013. márc. 9. 20:58
Én sem bírnám megkóstolni a nyers húst, fasírtot, ilyesmit szemre fűszerezek, eddig még mindig ehető volt.
Viszont a nyers tésztákat imádom!
25. 4b83fcfd3d
2013. márc. 9. 17:45
Nincs gusztusom a nyers húshoz,látni se bírom,nemhogy megenni.
24. b486c9cf7d
2013. márc. 9. 17:31
Csak a szusit, de az hallal keszul.
Mast kizart.
23. belladonna3
2013. márc. 9. 17:20
22. belladonna3
2013. márc. 9. 17:10
A főtt vagy sülthúst is kerülöm..
21. 973d9d6ecf (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 16:39
igen ...nyersen .. fasírt... csirkemell...máj...halak.. Tatárbifsztek....../mondjuk az más/...
20. G.Garbo
2013. márc. 9. 14:25
A tengeri állatok húsát igen. Természetesen nem fagyasztva-felengedve. Nagy kedvencünk a sashimi.
19. 6ee0ffb012
2013. márc. 9. 14:16
Én igen,imádom :) Ahogy többen írták,a fasírt készítésekor kánaán van,de ha panírozok vmilyen húst,abból is csipkedek mindig.
18. 074462ce01 (válaszként erre: 15. - 17aadc1082)
2013. márc. 9. 14:13
Ez komoly?? Csirkemellet nyersen??Májat??
17. andi6020
2013. márc. 9. 13:32
Van.
16. 6b006fc769
2013. márc. 9. 13:25
A fasírtot én is meg szoktam kóstolni, a füstölt, de nyers dolgokat is szeretem.
15. 17aadc1082
2013. márc. 9. 13:14
Speciel az összes nyers húst imádom, a kedvenc a csirkemell. A máj is jöhet nyersen.
14. bd5e718401 (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 13:03
Tatár, carpaccio, nyers halas sushi kizárva. A füstöléstől már nem érzem nyersnek.
13. 5bcf1b7c01
2013. márc. 9. 12:23
Ha nem ennénk egyáltalán húst, akkor is tele lennénk parazitával :D
12. syria (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 12:08
Tatár beefsteak bármikor jöhet, s a darált húsos ételt (pl. fasírt) mindig megkóstolom, nem hiányzik-e belőle valami.
Tudom, hogy nem a legegészségesebb; szívből irigylem is a vegetáriánusokat (egyszer 2-3 évig magam is az voltam; nagyon jót tett!), de hát az ember gyarló. :)
11. bnedora
2013. márc. 9. 12:08
A tatárbifsztek pl. nyers húsból van. Én nagyon szeretem. Amúgy csak akkor kóstolom meg, amikor fasírtot v. tölteléket készítek húsból.
10. Annie1130 (válaszként erre: 8. - 5bcf1b7c01)
2013. márc. 9. 12:04
Ebben igazad van, nem feltétlenül kell belehalni, de az tuti, hogy tele van parazitával az a szervezet, amelyik ilyen véres tettre vetemedik!:)
9. gkreka (válaszként erre: 7. - Gkreka)
2013. márc. 9. 12:00
De szörnyen fogalmaztam... Így jár aki pár perc szünetet tart két mondat megirása között.
8. 5bcf1b7c01
2013. márc. 9. 11:56
És még azok a népek sem haltak ki, akik "véresen" szeretik a sültet :D
7. gkreka
2013. márc. 9. 11:53
Lehet,hogy rosszat teszek magamnak, de én megkóstolom. A tatárbifszteket meg egyenesen imádom. És a sushit pedig imádom...
6. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 11:53
Töltelékhúst mindig, illetve a bifszteket, valamint disznóvágásnál is mindent... Még sosem volt bajom... akkor sem, amikor még nem volt hûtôszekrény...
5. Annie1130 (válaszként erre: 1. - 074462ce01)
2013. márc. 9. 11:48
Nem, soha nem kóstolgatok nyers húst. Régen mondjuk megettem a tatár beefsteak-et, de néhány évvel ezelőtt olvastam egy tanulmányt, hogy milyen észrevehetetlen baktériumokat, férgeket viszünk be a nyers hús fogyasztásával, így azóta rosszul vagyok, ha rágondolok. Leírták, hogy a tünetek nem azonnal észrevehetőek, mint pl. egy gyomorrontásnál, hanem szépen beleeszik magukat ezek a kicsike kis férgek, baktériumok a sejtjeinkbe, szerveinkbe. Aki nyers húst fogyasztott valaha is életében, az jobban teszi, ha csinál egy komoly parazitairtást!
4. 074462ce01
2013. márc. 9. 11:48
Én sosem se a fasírtot se a töltött káposztát nyersen,szemre fűszerezek.
3. varga.nora
2013. márc. 9. 11:43
ÉN csak akkor amikor pl. fasírozottat csinálok és a fűszerezés után megkóstolom, hogy elég-e bele a cuccos :)
2. sárgabögre
2013. márc. 9. 11:43
Hát én nem,de nem is tartom jó ötletnek!Jó kis fertőzést lehet kapni pl.szalmonella
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek refluxos?
- Szoktál enni nyers húst?
- Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni.
- 15 felnőtt személyre hány kiló nyers színhúst számoljak rostélyozásnál?
- Ha töltött burgonyát szeretnék csinálni, nyersen kell beletenni a darált húst a krumplikba, vagy már pörköltösen megfőzve?
- Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers?