Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Túléltem a tegnapot, bár délután már vettem sárgadinnyét, azzal kibírtam:)
Ma dőzsölök!!
1.5 kg-val vagyok ma kevesebb mint 2.án reggel!
A 2 link alatt tök jó receptek vannak, köszi!!
Kész a töltött tojás, finom is:)
Még szerencse :) Bár valahol azt olvastam hogy fogyókúra alatt mikor stagnálás van,akkor jó egy bűnözős napot tartani,mert akkor megint beindul a fogyás. Én még nem próbáltam,de lehet egyszer kifogom. :)
A lényeg hogy jobban vagy :)
Ez elég rosszul hangzik. :-(
Szerintem rendben leszek, már majdnem jó a gyomrom (már csak tompán fáj) - képzeld, megkísértett az "ördög". A Budapest című sorozatot néztem és párizsis kenyeret ettek...én úgy, de úgy megkívántam...még jó, hogy nincs itthon. :-)
Köszi szépen!
Neked nem mondták, hogy mivel lehet kivédeni?
Köszi kérdésed, most már vettem be No-Spa-t meg -bár nem éreztem, hogy fel lennék fújódva, de tuti ami tuti- bekaptam 2 Espukisant is, úgy hogy most jó (ha megnyomom a gyomrom, akkot még fáj).
Annyira gáz volt, mert hazafele rosszul lettem a villamoson a gyomor görcstől, úgy hogy hamarabb le kellett szállnom. :-(
Ha holnap is ez lesz, akkor reggel a körzetinél fogok kezdeni, de remélem elmúlik.
Így még sosem jártam.
?
Neked hogyan állapították meg, hogy hasnyálmirigy
Én sem eszem meg az engedélyezett kenyereket,szénhidrát napon szoktam enni csak. Olyankor sok magvas kenyérből csinálok egy francia pirítóst,de csak vajjal kenem meg,nem teszek bele mást. Szerencsére a szalámik,felvágottak nem hiányoznak,diéta előtt sem nagyon ettem őket,némelyik olyan rossz ízű hogy hihetetlen.
Patapucs jobban vagy? Nekem hasonló tüneteim voltak pár éve,aztán kiderült hogy hasnyálmirigy gyulladás,amit epekő okozott.Bár én hánytam is,aztán kivették az epehólyagomat és rendbe jöttem. Remélem nálad nincs ekkora baj!
Sziasztok! Látom, még egy komoly taggal bővült a csapat :-)))
A fehérje napból miért marad ki a rántotthusi? (Husi, liszt, tojás, prézli - hozzá sok-sok saláta, kenyér nuku. Ja, és tepsiben sütőben sütni, minimális zsiradékkal.) Nagyon szeretem a rántotthúst (is).
Paradicsomot és paprikát mikor lehet enni??
Mert azt olvastam,hogy lecsót lehet enni tésztával a ch napon, vagy rizzsel a keményítő napon.
Akkor mindkét napon lehet enni ezeket??
Sziasztok!
Én ma gombás hajdinát ebédelek, de éjjel óta fáj a gyomrom (nyilal és mintha mvki benyúlna és megtekerné + sugárzik a hátamba). :-((
Anyu szerint sav, nem bírta a gyomron tegnap este a szőlőt és a buborékos vizet. Ha nem javul, akkor kimegyek és kérek vmit a patikában.
Destiny, örülök, hogy ment lefele a súlyod. :-)
Látod, nem is olyan vészes a helyzet.
gerlemama,
Nekem ilyen az eszembe sem jutott. Hogyan fogod tölteni?
Akkor ma gyümölcs napod van :)
Gondolj a célodra és akkor ki fogod bírni. Én is mindig arra gondolok,mikor mások mindenféle finomságot esznek körülöttem.
A nosalty oldalon találtam jó recepteket.
Ha a mai napot kibírom, holnap töltött tojást csinálok.:)
Szia!
Kicsit elcsúsztam a mai reggellel szerencsére,mert a gyerkőc kivételesen fél 10-ig aludt és így én is az ágyban maradtam. Olyan jól esett. :)
Megmértem magam és fogytam egy kicsit. :)
78,8 kg vagyok. Tudtam én hogy megéri visszautasítani amivel a vendégségben kínáltak meg a tegnap esti bundás kenyeret is,mert előbb utóbb lesz eredménye.
Nekem is mondta anyu tavaly, hogy megUrsulásodtam.
Anno régen, a szülés utáni időkben szintén 95 voltam.
Nagyapám akkor még élt és ő mondta, amikor arról beszéltem neki, hogy fogyóznom kell: "Miért, drága gyerekem, olyan Jól nézel ki!?" Hát jól, az biztos...de 95kg vagyok. "Hát az tényleg sok." mondta erre elgondolkodva. :-))
A pasik már csak ilyenek, ha a hasukról van szó...
Igen közeleg, de még olyan messzinek tűnik...kettő hét alatt megy le 1kg.
:)
Nekem apukám mondta,hogy mikor kezdek el fogyókúrázni,mert már a hátam is akkora hogy fát lehetne rajta hasogatni. :(
A férjem épp bundás kenyeret süt,nagy kedvencem,szerintem direkt csinálja. :(
Neked már nagyon közeleg a célod! :)
Az enyém még messze van,bár mikor elkezdtem 96 kg-val,akkor valahogy hihetetlennek tűnt az is hogy egyszer 80 kg legyek. Holnap majd írom a mérleg eredményt,bár még mindig úgy érzem hogy maradtam 80 kg.
Köszi szépen!
Igen, főleg mivel anyunál a motiváció a fogyásnál ez volt februárban:
"Tényleg, annyit fogytál? Nem is látszik...hát van még mit leadni" - anno mondtam is neki, hogy szerencse, hogy nem ő motivál, különben a kardomba dőltem volna. :-)
Gratulálok! :)
Gondolom,hogy milyen jól esett! :)
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek velem együtt elkezdeni kicsit tornázni?
- Személyi edzőm állított össze egy diétát nincs kedved velem csinálni?
- Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát, de a kisfiam egy nap még 3x szopizik. Szerintetek elkezdjem?
- Van kedve valakinek velem csinálni a 13 napos diétát?
- Káposztaleves diétát kezdenék hétfőtől
- Hétfőtől (2013. jún. 3.) kezdem a Dukan diétát, ki tart velem?