Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. (tudásbázis)
3. c7a878c6b5
2010. szept. 18. 16:06
Anyám épített egy házat,nem fizeti a részleteket,se vizet se villanyt,engem zaklatnak,rengeteg a tartozása!
Nem kivánom a halálát,isten éltesse még 2000 évig erőben egészségben,de ha egyszer meghal,biztosan öröklöm-e az adosságát?
Mert eszes hugum szerint elévül!Szerintem meg csak kamatozik...Anyám elköltözött Pestre,és nem érdekli a dolog!
Örülök,ha a családomnak van mit ennie,nem még én fizessek az anyám helyett,de egy tv műsorban hallottam az örökölhető adósságot,és szeretném biztosra tudni, hogy mi vár rám.
2. Ylush
2010. szept. 18. 15:59
Tedd fel a kérdést, hátha valaki tud segíteni... Elég ha tapasztalt, nem feltétlenül kell jogásznak lennie.
1. c7a878c6b5
2010. szept. 18. 15:50
Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
További ajánlott fórumok:
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Előrehozott érettségivel kapcsolatban szeretnék kérdezni...
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Dadogással kapcsolatban érintett anyukáktól szeretnék kérdezni, kinek meddig tartott?
- A klóros tisztítószerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni, furcsa félelmeim vannak, biztonságos a használatuk? Vannak veszélyei?
- Láthatással kapcsolatban szeretnék kérdezni! Tud valaki segíteni?