Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van egy lány, aki nagyon tetszik, de NEM-et kaptam. Szerintetek van értelme? fórum

Van egy lány, aki nagyon tetszik, de NEM-et kaptam. Szerintetek van értelme? (beszélgetés)

1 2 3
2014. ápr. 9. 18:41
a nem az NEM.
2014. ápr. 9. 18:41

Rendben, köszönöm a válaszokat.

Szép napot mindenkinek!

34. Beu23
2014. ápr. 9. 18:01
nálam a nem egyértelmű nem szokott lenni. ha valaki nem tetszik nem megyek vele sehova. esélytelen a dolog.
2014. ápr. 9. 17:03
Nincs
2014. ápr. 9. 15:24
Keress mást!!Nem vevő Rád!
2014. ápr. 9. 12:15

jaj de vártam valaki belém kössön:)

köszi hogy Te vagy az első. Nem arcból írtam, de legyünk őszinték nem sok esély van, és valóban nem ő az egyetlen lány. Igen szeretném megismerni mert tetszik, de..

30. 4e4f212a4d (válaszként erre: 28. - Kristo_f)
2014. ápr. 9. 12:13
értem amit mondani akarsz, én is ezt érzem DE "nyomultál" ezt ne, miaz hogy nyomultál várjak napokat hogy megkérdezzem beszélgetünk-e, csak azért mert ezek a "szabályok" hogy ne legyek nyomulós. Egy szimpla beszélgetésre hívtam ugyan már..ezt nem nevezném nyomulásnak. Ennyi erővel senkihez nem szólok, mert akkor nyomulok.
29. kristo_f (válaszként erre: 27. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 12:09

Nem ő az egyetlen nő. "

De nagy az arcod, miközben kezdésnek meg picsogtál.

28. kristo_f (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 12:06

Mondjuk ki, "nem lett lúdbőrös a lány melle" tőled

:)

Túl hirtelen nyomultál rá, nem érezted át a lelkivilágát, pedig ahogy írod, kezdésnek személyesen beszélgettél vele.

Keress mást, és máskor figyelj jobban

27. 4e4f212a4d (válaszként erre: 22. - Laprincipessa)
2014. ápr. 9. 12:03

Hát nem tudom lányok. Lehet van lehet nincs esélyem, belehalni nem pfogok ha még keresem majd a társaságát de nem cheten. Majd kiderül.

őszintén szólva nem is nagyon izgat jóban leszünk-e vagy sem.

Nem ő az egyetlen nő.

Én sem komoly kapcsolatra hajtok, az alakul magától ha kell alakulnia.

Egy kis borongós napon unatkoztam gondoltam ő is és kihívom beszélgetni mindenféle..most kapcsolatot akarok nélkűl. De nem jött be:) az azért: hogy többre nézi a szobában ülést és tv-zgetést mint egy laza beszélgetést, számomra azt mondja, nem tetszem neki. Én magamból indulok ki, így viselkednék fordított esetben.

De még sok minden lehet..ennek ellenére.

26. bibity
2014. ápr. 9. 11:52
Próbálj több lánnyal egyszerre haverkodni, hogy oldódjon a nők iránti feszültséged. Akkor vonzóbb is leszel... Próbáld élvezni a tét nélküli flörtöket, mint egy társasjátékot... Később vagy megtetszik egy másik lány a sok közül, vagy próbálkozol őnála még...
2014. ápr. 9. 11:40
Szerintem nincs. Nem jo eroltetni...
24. rhajni2 (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 10:39

Szia! Szerintem várj még,mert túl kell lenije az előző kapcsolatán,fel kell készülnie,meg kell érnie egy újabb kapcsolatra.

De a nem egy nőnél legtöbbször igent jelent  Fontos figyelned a jeleket!

Ha van türelmed azt javasolnám,várj rá. Egyébként én sem szeretek chetelni,bármennyire divat is,sőt még telefonálni sem. Személyesen sokkal jobb,látod az arcát,a reakcióit,a testbeszédét,érzékeled a kisugárzását…

Sok szerencsét,és kitartást Neked!

23. Kubiak (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 09:41
Olvastad a kis herceget?
22. laprincipessa (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 09:08

En voltam hasonlo helyzetben. Majdnem 3 evig jartam egy sraccal, a szakitas utan kb egy honappal talalkoztam egy masikkal. Megvolt az elso randi es amikor szoba hozta, hogy o komoly kapcsolatra vagyik en sikitani tudtam volna (pedig nagyon is tetszett, kivulrol belulrol). A kovetkezo talalkozasnal kozoltem, hogy sajnalom de ez nem fog menni. Nem direkt huztam szegeny sracot, egyszeruen nem akartam megint valakihez kotni magam.

"Sajnos" nem minden lany kapcsolatfuggo. Nekem 1 ev kellett, hogy ismet belevagjak, de akkor mar ez a srac nem volt a kepben.

21. grizus
2014. ápr. 9. 08:56
Nem kellett volna törölni. Így nehéz lesz újra kezdeményezni nála. Egyszerűen túl korán kerested meg, most tuti nem érdekli senki.
20. 2c3fc809b8 (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 08:43
Ember küzdj és bízva bizzál:D
19. manó2000 (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 9. 08:40

Szia!

Jobb lett volna, ha nem törlöd gyorsan.

Tartsd vele a kapcsolatot, csak mint barát. Aztán majd hátha. De tényleg ne nyomulj rá, azzal tuti nem érsz el semmit.

18. Calendon (válaszként erre: 17. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 8. 23:39

Hát mondjuk én magam is elég feszült szoktam lenni ha közelednek felém,de az nem azt jelenti hogy elutasítom vagy nem tetszik az illető csak félek..

De ez az én feszültségemnek köszönhető sajnos

17. 4e4f212a4d (válaszként erre: 16. - Calendon)
2014. ápr. 8. 23:32

Nem tudom, igaz nem jelenthetem ezt ki hogy "nem jöttem be neki".

Hát na "egy szónak is száz a vége", majd személyesen megpróbálok még vele beszélni. És figyelem a jeleket:))

Aztán ha azt látom hogy esélytelen, akkor ennyi volt. Azt azért szerintem csak lehet érezni egy lányon személyes beszélgetések során hogy érdeklem-e, hacsak nem iszonyat zavarban van és...de ha az ember higgadt és nem magával, meg önvizsgálatával van elfoglalva, azért lehet ezeket a dolgokat látni.

16. Calendon (válaszként erre: 13. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 8. 23:24

Miért gondolod azt hogy nem jössz be neki?

Csak most egyedül van neki is fájdalmai vannak gondolom,és ezért nem szeretne újra kapcsolatot teremteni,mert fél a csalódástól,mondjuk most magamra gondoltam ..ebben a helyzetben

2014. ápr. 8. 23:23
Nincs. Keress mást.
14. 4e4f212a4d (válaszként erre: 2. - Regin_a)
2014. ápr. 8. 23:18
De mit csevegjek valakivel akin már itt (online) éreztem hogy egyáltalán nem érdeklődő, passiv.:) azzal nem tudok csevegni. Kihallgatás legyen?_:D
13. 4e4f212a4d (válaszként erre: 10. - Gribedli***)
2014. ápr. 8. 23:15

Igen Én nekem is 28 évesen ez suhant át az agyamon, ha reálisan végig gondolom a helyzetet, és nem ábrándozok.

Csak szerintem nem akarom elfogadni a tényt hogy nem jövök be neki, kész lépni kell tovább.. reális gondolatom ezt mondja.

2014. ápr. 8. 23:12

Hát köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Igen töröltem, akkor elég rossz lelkiállapotban is voltam, úgy érintett a dolog, bevallom. Túl régótta vagyok már egyedül mondhatni lélekben, ezért méginkább érzékenyebben veszem az eféle dolgokat...de ezen próbálok változtatni hogy ez ne legyen így.

Ezért gondoltam rá hogy elhívom beszélgetni.

Direkt mondtam is hogy nem kapcsolat vagy bármi miatt, csak beszélgetni, mivel am sem csinál semmi értelmeset épp Ő sem.

Hiba vagy nem hiba, vissza már nem jelölöm:) az azér cinkes lenne:)

Én arra gondoltam hogy majd személyesen ha megint látom megállok vele beszélgetni. Abból csak le fogom tudni szűrni hogy...

Tudom valakiknek olyan könnyen megy egyáltalán az ismerkedés, a beilleszkedés, én valahogy sokszor különcnek érzem(éreztem) magam. Izgulok ha egy nekem tetsző lányt kell leszólítani:)

11. 6b006fc769 (válaszként erre: 10. - Gribedli***)
2014. ápr. 8. 23:03
Franc tudja, két komoly kapcsolatom volt ez előtt. Az egyik után azonnal "ismerkedtem", de ott már valamelyest képben volt az, akivel; a másik után nem voltam hajlandó senkivel sem komolyan szóba állni.
10. gribedli*** (válaszként erre: 3. - 6b006fc769)
2014. ápr. 8. 23:01

Ez is olyan, hogy rengeteg no szeret azonnal ismerkedni, annak ellenere, hogy most lett vege stb. Mar csak a felejtes miatt is.

Ha valaki tenyleg tetszik, nem keres kifogast egy no sem

2014. ápr. 8. 23:00
Az elképzelhető h beszélgetés után dönthetett volna a törlésről de lehet h lelkioállapota vite erre rá ne támad el nem tuudhatjuk mi játszodik le a lelkében épp és megismerheti még
8. gribedli*** (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 8. 22:59

Szia, 2 esetben szoktunk nemet mondani:

1: nem tetszel

2: tetszel, de keretjuk magunkat

Tovabb is lapozhatsz azonnal, vagy megprobalkozhatsz vele ujbol es 2 dolog tortenhet:

1: nemet mond (mert nem tetszel, vagy mert tetszel de meg mindig kereti magat)

2: igent mond

Nem hiszem, hogy ez olyan komplikalt dolog:DDD

7. csakegyharit (válaszként erre: 1. - 4e4f212a4d)
2014. ápr. 8. 22:57
Próbálj vele addig átlagos témákról beszélgetni. Szerintem hülyeség volt törölni.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook