Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak? (beszélgetés)
lényegében hűtlenség. Ezt másképpen itélik meg??
Mennyibe kerűl az ügyvéd?? Minden irat itt maradt, számlák, lekötési papírok. Ezekkel igazolni lehet, hogy még közös, nem??
Épp most beszéltünk párommal róla, hogy lehet, hogy két nap múlva már nem leszek L.né, csak M. Gabriella... de remélem nemsokára már H.-né leszek.. :)
Imádom a párom, így szeretni embert, még soha nem szerettem! :)
Mielőtt bedná a válópert beszélj egy ügyvéddel, hogy ebben a speciális helyzetben te hogyan tudnál a legjobban kijönni.
Kérj időpontot. Megéri.:))
Hát az nem egyszerű, de ha szeretitek egymást, akkor együtt mindenkit legyőztök.
Nálunk is szerintem a párom exe most jött csak rá, hogy milyen őszinte, szeretnivaló embert veszített...
Úgy tűnik, ő már döntött.
Talán jobb, ha nem kell attól félned, hogy mindenedre ráteszi a kezét, - mert az övé is - jobb lenne ha hivatalosan is elválna.
De ha vissza akarod engedni, csak nagyon kemény feltételekkel.
Most olvastam a neten, hogy egy hasonló helyzetben a férjjel kifizettették az asszony felé, amit a családjáért dolgozott.
Háztartási munka, gyereknevelés. Valami nagyon alacsony órabért számolva is hatalmas összeg jött ki.
Szia!Sejtem mit érzel!De ha menni akar hagyni kell mert ha ott marad csak rosszabb lesz.Ne alázkodj meg!Egy pasi sem érdemli meg!
Ha rájön mit veszit veled s visszamegy az más.De ne könyörögj neki!
Szasztok! 45 évesen, 25 év után elköltözött a férjem. Elötte hétvégén a lányom szülinapját ünnepeltük, buliztunk. Szombaton hazajött /vidéken dolgozik/ és bejelentette, hogy költözik. Azzal érvelt, hogy már csak úgy szeret, mint a gyermekei anyját. Albérletet mondott, de láttam, hogy hazudik. Kiderűlt, hogy lassan 1 éve nője van. Éreztem már valami furát hónapokkal ezelött, de munkahelyi gondokra gondoltam, gond van a cégével. Semmi előjel nem volt, szépen éltünk, nem volt veszekedés. Próbáltam lebeszélni, nem ment. Elköltözött a nőhöz, akivel állítólag keveset találkozott és nem a szexről szól a kapcsolatuk. Mindent itt hagyok, mondta akkor. Most meg már osztozkodik. Megjegyeztem, hogy 1 hete még nem ezt mondtad. A zaklatott idegállapotára hivatkozott. Most kezdtem el vállalkozni, egy kis boltot viszek. Sajnos tavaly óta visszaesett a forgalom, épp csak a rezsi jön össze. Nincs jövedelmem. Igérte, hogy a ház rezsiét fizeti, utalta is, de kajára nincs pénzünk. 2 nagy gyerekem van, de ők még tanúlnak.
Lekötött betétünk van, kértem a felét, de még nem veszi ki, mert 1 hónap múlva jár le a lekötés. Jól keres. Mit csináljak?? Váljak?? Szerinte az csak egy papír, bár újabban pedzegeti a válás, igaz még nem mondta ki....
Totál kikészűltem. sajnos nagyon szeretem...
Ezt a 2x10 percet hogyan kell érteni?
Közös megegyezéssel?
:)) Irigykésre méltó.
S a vagyonmegosztás?
Szia!Én vegyesen.Elég nehéz időszak áll előttem.Válás stb.De akkorsem hagyom senkinek,hogy szétszedjen minket és akkoris boldogok leszünk!!!
Pedig mindkettőnk ex-e erre pályázik!
Hát akkor neked sem volt egyszerű... :S
És mindenben megtudtatok egyezni?
Aranyos vagy, köszönöm jól. Kicsit nehezen keltünk. :)
Amúgy akartam pont írni az előző írásodra, hogy én is tiszta ideg vagyok a kedd miatt, folyamatosan fáj a gyomrom, és én is rosszul vagyok a hangjától, főleg, ha meglátom.
Mindig mondja, hogy szeretne hetente telefonon beszélni a kicsivel, de nincs bekapcsolva, mert nem hiányzik, hogy megint teletömje a fejét a kicsinek, elég ha elviszi.... de amúgy ha akarna beszélni vele, akkor az új számomat tudja a bíróságtól, azon tudna hívni, úgyhogy ennyit erről is.
Te hogy vagy?
Szia!
Megkérdezhetem, hogy neked mik voltak az előzmények, és hogy ment az egyezkedés egymás között? Már ha nem titok.. :)
De csak rosszul irtam!Nem vagyok ma formában!
Te is váltál?
További ajánlott fórumok:
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Mennyire fáj a spirál felhelyezése? Mire kell számítsak ha ez mellett döntök?