Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak? (beszélgetés)
Köszönöm a bíztatást! Igyekszek megnyugodni, de nehéz... és sokszor én érzek bűntudatot, hogy otthagytam, pedig ahogy hozzámállt, az elmúlt 3 évben... :S Szomszédom (62 éves néni, imádom) azt mondta, hogy hülye voltam, hogy már korábban nem hagytam ott... szóval majd meglátjuk hogy lesz, kedden délután mindenképpen írni fogok. :)
Üdv.: Gabi
Mégegyszer köszönöm Krisztine, aranyos vagy! :)
Gabi,tudom könnyű dumálni de nyugodj meg!!!
A férjed viselkedése nagyon is hasonlít az én exem viselkedésére.
Ez az egész (szerintem)arra megy ki hogy provokáljon Téged! Ő feltünteti magát mint "szent apuka" Te meg közben kiborulsz...
Nem szabad hogy a Bíró azt lássa rajtad hogy ki vagy borulva,ideges vagy stb...!!!
Tudom mit írok,végigcsináltam ugyanezt.Belülről a méreg majd szét vágott a tárgyalásokon ,de mást mutattam.
Még annyit,ha a későbbiekben el akarja tőled venni a gyereket,be kell bizonyítania hogy alkalmatlan vagy a nevelésére!
Nyugi,ne stresszelj
És mindig úgy jön le, hogy ő a világ legjobb apája, meg egy szent, én meg a szemét anya, aki bántja a gyereket... ebből ez jött le... pedig az életem adnám a kisfiamért, és a páromnak köszönhetek nagyon sok mindent....
Na mindegy, ez van, majd meglátjuk kedden.
Sziasztok!
Közeledik a kedd.. :S
S ráadásul kaptam egy mailt tegnap a férjemtől, hagy idézzek, annak ellenére írta ezt, hogy tök normálisan megbeszéltük, hogy korrektek leszünk, s normális emberi hangnemben beszéljük meg a dolgokat.
"Tudod..ezt már átrágtuk korábban...szeretném én nevelni..vagyis szerettem volna veled..és...bár ....mindegy, ne mélyedjünk el ebben...egyértelmű sajnos, hogy nálad lesz...viszont, ha bármikor azt tapasztalom, hogy nem megfellőek a körülmények...félre ne érts kérlek....de előre szólok...nem elképzelhetetlen, hogy gyermekelhelyezési pert fogok indítani a késöbbiekben...bár Rolinak az anyjára van jelen korában a leginkább szüksége, ugyanakkor nagyon apás is, még ha ezt tagadod ....szeretem...ártani nem fogok neki..csak amagam kedvteléséből, önző vágyából, hogy én akarom nevelni, nem fogok tenni semmit sem..csak ha tényleg olyan lesz a helyzet..."
Erre csak azt tudom írni, hogy nem ép az elméje, soha nem nevelte a fiát, ahogy kellett volna, és nem keresi az apját, miről beszél? A páromat hívja Misi apának, s a férjemet simán lesanyizza... szemét módon fenyegetőzik... csak nem értem miért kell kikészíenie...
S megint tömte a kicsi fejét mindennel, amikor utoljára elvitte...
Ááá.. szeretnék már elválni.
Na az én exem még szemetebb volt.
Évek óta nem látta a gyerekét mert nem kiváncsi rá,nem is fizet utánna.A válásnál Neki maradt minden a gyereknek meg nekem semmi.
De legalább vége van és nyugodtan,boldogan élhetünk.
Csak felháborító hogy vannak ilyen férfiak.A barátnődnek sem lehet könnyű a Gyes és a Családi szinta semmi:( Két gyerek meg sokban van.
Én is hasonlón mentem át,annyi külömbséggel hogy van gyerek.
Sok boldogságot:)
Meg is értem, hogy így döntöttél, ahogy döntöttél.
Sok boldogságot a pároddal! :)
Szia!
Szerintem sokat számított, hogy nincs gyerek... lehet, hogy akkor tovább tartott volna... meg a felektől is függ... szóval sok mindentől.
Sajnálom, hogy le kellett mondanod mindenről.. biztos meg volt rá az okod.
Sziasztok!
Én 10 éve váltam el.Gyerek nincs.Akkor én mindenröl lemondtam és teljesen ujra kezdtem az életemet.A tárgyalás kb 10 percig tartott és az ügyvédem jogerösre kérte.Mivel vagyon megosztáson nem vitatkoztunk,ezért 10 perc alatt vége lett.A sors fintora,hogy az ex helyett az apos jött el a tárgyalásra!Szegény szivinfarktust is kapott utána.Én ügyvéddel mentem.Akkor kellett tanut is vinnem,de végül nem volt rá szükség.
Köszi:)
Nemsokára Te is túl leszel rajta:)
Majd írj!
Szia!
Ennek szívből örülök! :)
Aztán tessék mostmár egymásra és a babóra koncentrálni! :) És legyetek ám nagyon boldogok! :)
Nagyon várom már én is, hogy leírhassam, hogy áldott állapotban vagyok, vágyok már nagyon egy kisbabára, a kisfiamnak egy kistesóra! :)
Nekem kedden jön a feketeleves. :S
Gabi,ma bementem a Bíróságra.Megnézték hétfőn postázták a határozatot:)
A héten megkapom:))
ok majd írok.
de Te is írj hogy veled mi van:)
Hát nagyon jó fejek! :(
Remélem megoldódik a problémád... ha meg lesz a határozat, megírod? Csakhogy együtt örüljünk... :)
A kiírt időpont augusztus.De vannak problámák a doki szerint jó ha juli közepéig kihúzom.
Telefonáltam annyit mondtak legyek türelmes folyamatban van az ügy.
Ennyit magamtól is tudtam..:))
Most olvastam vissza. Nem gondolom, hogy megkapja a gyerekeket, ha meg szétszakítjátok őket, az nekik nem jó.
Amit leírtál, látom megpróbálsz normálisan hozzáállni. egyébként miért ragaszkodik a agyerekek neveléséhez? Ki fog dolgozni, ha ő maradna velük? Vagy kire bízná míg ő dolgozik? Nem értem.
Mikorra várható a csöppség? :)
Kitartás Krisztine... drukkolok, hogy időben sikerüljön mindent elintézni...
Nem tudsz utánaérdeklődni, hogy hol van a határozat?
Azt mondta a bírónő 1-1,5 hónap mire kiküldik a papírt,elmentünk intézni az esküvőt de a határozat nélkül nem lehet.
Bizonyítíni kell hogy elváltam.Mintha hülye lennék és a nagy pocakommal csak úgy szaladgálnék azért hogy a baba születése elött össze házasodjunk.
Ez most komoly? Még arra is várni kell? :(
Én is minél hamarabb meg szeretnék szabadulni a nevemtől, mi is tervezünk eljegyzést...
Sajnálom, hogy még nincs vége... :(
Szia!
S ez mit von maga után, hogy még nem kaptad meg?
Sziasztok.
Majd írjatok mi volt.
Panka,én 3 hónapot vártam a 2.tárgyalásra.
Gabriella szorítok Neked!
Szia!
Akkor én hamarabb túlleszek rajta, az én 2. tárgyalásom április 28-án lesz... remélem kimondják! Akkor én leszek a legboldogabb! :)
Sziasztok!
Ma megjött az értesítés a 2. tárgyalásról. Május 18. Napra pontosan 2 hónappal később, mint az első. Örülök neki, előbb túl leszek rajta. Bár még az is olyan távolinak tűnik... :-(
További ajánlott fórumok:
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Mennyire fáj a spirál felhelyezése? Mire kell számítsak ha ez mellett döntök?