Való Világ 2011 (beszélgetés)
Egyszerűen azért, mert nyírja Verát a műsorban, aztán meg odamegy jópofizni. Ez gusztustalan a családdal szemben.
Nem azt mondom, hogy miként kellene viselkednie Verával, de ha már így alakult, akkor nincs helye a családlátogatáson.
Az tök mindegy, hogy tudna-e normálisan viselkedni a család jelenlétében. Nyilván tudna, de minek odamenni?
Egyebkent most hogy Peti kiesett, lehet hogy a bentiek elgondolkodnak, hogy Attila, Feco vagy Seri mennyire lehetnek erosek itt kint, es kikudik oket (valamelyiket) a kovetkezo kivalasztason.
Kinga az biztos meg lesz sértődve, ha Attila elkezd szervezkedni Eszterrel. De úgy gondolom egyik embernek sincs más választása. Egymásra lesznek utalva.
Attila a nők áldozata lesz, ha Eszter tényleg "vonzódni kezd" hozzá, akkor lesz ott perpatvar Kingával, meg ott van Vera mindennek a tetejében. Nem kell neki ellenség! :DDD
Hmmm, en azert remenykedem. :-)
Egy biztos, hogy Eszternek tenyleg keresnie kell megint egy stabil partnert, ugyhogy valoszinuleg o Attilahoz huz majd.
De lehet, hogy ez Kinganak nem fog tetszeni :-)
Én azt gondolom, hogy ő nem fog megváltozni végig ilyen lesz. Szerintem azokkal akik Pétert várták vissza egy csapatot fog alkotni és tovább játssza a maga játékát. Eszter méltó partnere lesz ebben.
hat remelem meg lesznek fordulatok. Attila meggyengul stb....
Ő elvégezte azt amiért beküldték, csinálta a műsort, amíg kellett. Most a célegyenesbe már nélküle is menni fog :-))
Szerintem is. A parbajon egyebkent ugy viselkedett, mint egy eve Oliver.
Ugy ult ott, mint aki alig varja hogy vege legyen.
Nekem továbbra is az az érzésem, hogy Péter már a kihívás pillanatában tudta, hogy neki véget ért ez a játék.
Szerintem már azóta meg is nézte:-))
Mondjuk en meglepodnek azon, ha Peter a Vera hiren megutkozne.
Szerintem o annal nyitottabb.
Max. nem erti majd, hogy akkor miert alakoskodott Vera.
Petert en is birtam. Szerintem neki a legtobbet a baratai artottak, a szimpatia teren.
Én inkább valami Verás dologra tippelnék...Vagy nem tudom.:-)
Tegnap néztem a BeleValót,és Oli megkérdezte Pétert:
-Te amúgy hallottad már a sztorit Verával kapcsolatban?
-Nem..Miért,mi az?
-Ja..semmi,semmi :-)))))))
Szóval azóta már biztosan tájékoztatták Vera kisfilmjéről.:-)
Az ilyen dolgai miatt ártam őt inkább vissza mint Kingát. Néha nagyon jól látta a dolgokat. Bár sokszor alattomosnak tűnt, mégsem süllyedt egy szint alá, úgy mint pl Attila teszi.
je tenyleg.
Es meg a babutol is el kellett bucsuzniuk. Remelem Vera mar nem rugott bele Peterbe.
Bar igaz, Peter sem finomkodott az elozo babukkal.
Szerintem Fecó és Attila kapcsolatáról ír majd valamit.
Nekem is, az tenyleg nagyon jo votlt!
Tőle valami ütőset várnék.
Szerintem azzal megint lesz majd némi bonyodalom. :-))
Kíváncsi vagyok,milyen titkot hagyott hátra..
Tegnap az a végszó amit Péter mondott a többi játékosnak nagyon tetszett.
Én is remélem, hogy Csaba nem lesz hülye és nem dől be neki.
Mondjuk Attilának én akkor sem fogok drukkolni, bár ahol Alekosz nyerhetett, ott neki is van esélye, sőt.
Hat azt en is nagyon remelem!!!
Gondolom ugyanaz amit Kinga esetében mondott, hogy Kingának csak egy szavába került volna és nem ment volna el vele a családjához, most gondolom muszály lesz neki, de bizonyára majd szépen a háttérben marad(remélem), és csak akkor beszél ha kérdezik.
Szep fordulat lenne:DDDDD
Remélem, Csaba nem hagyja magát becserkészni! - talán nem felejtette el Atti fikázását!
Ha hagyja magát felhúzni,az az ő baja.
Hat.. ha mar a science-fiction hatarait surolgatjuk egyebkent is, akkor legalabb remenykedjunk, hogy mig Attila eppen jol viselkedik Veraeknal, Kinga osszejon Csabaval. :-)
További ajánlott fórumok: