Való Világ 2011 (beszélgetés)
persze, hogy hiányzott, de ez a túlzott eduka ügy nekem már túl erőltettett...üzik a villába, meg stb, lényeg, hogy eduka reflektorfénybe legyen, mert cuki.... lehet, hogy verának édesapja nem él, de van édesanyja, bátyja is.
Szerintem ebben semmi taktika, már az elejétől fogva hallhatunk Verától a kissrácról.
én magába a kisfilmbe sem vettem vola bele. lehet, hogy tesója gyereke, de ne ékeskedjünk már más tollával. én is imádom unkahugomat, de ha részt vennék ebben a majomparádéban,nem állíttattam vna kamerák elé, mert jajj de cukik vagyunk együtt. már címlapon is láttam a kissrácot...pffff
Vera tuti direkt mondta neki, tudja, hogy Attila mennyire nem bírja ezt :) De hős volt, úgy láttam.
De mi van akkor, ha Verának tényleg hiányzott a családja, ami nagyon is valószínű?
Most nem azért mondom,de nem hiszem,hogy attól,hogy Attila most találkozott a kisgyerekkel,másként fog viszonyulni odabenn Verához..Ugyanúgy fogja oltogatni,ha vissza mennek.Csaba viselkedése sem változott Annamarival azután,hogy találkozott a családjával....Azt meg azért Attilától se várjuk már el,hogy egy kisfiúval legyen tapló,mert utálja a nővérét....Vera meg eleve nem tudta,hogy menni fog vele valaki,szóval én a taktikát kizárnám ebben az esetben.
Jaaaaj,olyan aranyos volt! :-))))
Hát ha még Vera szembesítve lesz önmagával...
Krizner... De még Kertész Veronika mennyire lejáratta magát, ha már így nevén nevezzük a gyereket.az összes kiesett VV-s rajta röhög....
edu a taktika része...sosem szerettem, ha valaki gyereket használ arra, hogy önmagát népszerűsítse. off: kökény attila is odaültette a gyerekét a színpadra anno...pffffffff
Szerintem is nagyon gyenge - semmitmondó volt Peti titka.
Attila meg az elvártak szerint normálisan viselkedik a családdal. Asszem, ma megnézem a műsort - csak hogy még egyszer lássam, amikor Edu puszit ad neki :DD
NA,mondtam én tegnap,hogy Verával kapcsolatos lesz PEti titka :-))).De egyébként jobbat vártam tőle,ez nagyon béna volt....
És az előzetest látva Attila egyáltalán nem lesz bunkó Vera családjával.
gyorsan megnezem a tegnapi mert elaludtam..
Sziasztok!
Ezzel csak terelnek a férfiak, tudjuk, hogy ők a pletykásabbak :))
látom, "kedvenc" szereplőmmel indul a nap :D jó reggelt :)
Aztán még a nőkre mondják, hogy pletykásak!
Jó reggelt!
Igen, ezzel teljes mértékben egyetértek, Per!
Egyik jó ismerősöm és földim a BB2 játékosa volt, neki sikerült visszailleszkednie teljesen korábbi életében és munkájában is sikeres a mai napig.
Verát azért nem bírják játékostársai, mert el akarják sunnyogni a villalétüket, Vera meg szembesíti őket önmagukkal.
Ez így van! Knizner Péter ezzel csak saját magát járatta le még jobban!
Ok, de a hülyeségnek is vannak fokozatai :))
Aki elindul a VV-n,az lejárathatja magát.
Benne van a pakliban.
Átlagos normális ember nem is indul.....
De mint a zuram szokta mondani:Nem mindenki normális!Néha csak annak tűnik..
Nagyszerű, csak minek derogálja magát ilyen szinten? Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy meddig süllyed a játék kedvéért, nem tartozik a barátaim közé.
Nem is az volt a célja,hogy úriember legyen,hanem,hogy Verát bosszantsa!
Sikerült!
Mi történt?
erre van egy tök jó vicc:
- Nem is voltam berúgva!
- Komolyan mondod?
- Miért?
- A földhöz vágtad a hörcsögömet, azt kiabáltad: Pikachu téged választalak! Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ráordítottál az autómra: Optimus, tudom hogy te vagy az, alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy megkeresed Némót, és hazafelé átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: Dumbledore, te élsz??
Verát se bírom, bár szerintem többször van igaza, mint ahányszor azt elismerik. Kibírhatatlan stílusa van. Számomra viszont Attila ugyanennek a típusnak a férfi megfelelője. Azért is veszekszenek ilyen sokat, mert két dudás nem fér meg egy csárdában.
Eddig se tartottam sokra a törpehörcsögöt, de ez az utóirat szánalmas volt tőle. Szerintem egy igazi férfi ilyenről nem beszél, főleg nem ad elő kitalált történetet. Úgyhogy teljsen mindegy, hogy igaz volt-e vagy sem. Tudom, hogy mostanság nem divat úriembernek lennei, de szerintem ezzel a húzásával Peti végleg leírta magát.
További ajánlott fórumok: