Való Világ 2010 (beszélgetés)
Basszus ezt nem tudtam,akkor lehet ez miatt lett akkora a számla mert sokat googlezok.
Komolyan lassan nem merem nézni az élőt majd krdezzük meg a többieket is,h nekik milyen lett a számlájuk.
Nem használtad túl gyakran a Google-t?
Mert állítólag február 1-től, minden keresés, csak úgy mint a tudakozó, külön pénzbe kerül.
80 Ft + áfa állítólag.
Én már neten nem is keresek semmit. Még az is olcsóbb, ha felhívok valakit, aki tudja a honlapcímet.
Várj!
Lehet hogy nem fizetős.
A nejem szokta lefűzni a számlákat. Meg kellene kérdeznem, de már elaludt. Lehet hogy a távhővel kevertem. De volt valami 15 ezres számla, amit nem tudtam hová tenni.
neked mennyi jött ki? nekem megjött de normális a számlám... én úgy tudtam hogy ingyenes amit nézek... vagy nem?????????
nem találtam igazából amit mondtak, leütöttem most az előbb a f4 et és az Alt-t de nem csinált semmit. szerintem én vagyok... aki nem érti, de ha fizetős akkor nem is érdekel:) annyit nem ér:)
Nem fizetős napközben, csak 22 óra után.
Nekem is kiszámlázták, pedig alig néztem.
Ez az RTL a saját nagymamáját is eladná. :)
Most is van fizetős valami.
Nekem lehet küldeni kávét, vagy pezsgőt. :)
Megjött már a múlt havi net számlád?
Sztem jobb lesz ha majd ülve bontod fel én is megszívtam.
Az nem az enyém.
Csak kölcsönvettem. :)
De ha kinézel az ablakon, akkor láthatod, hogy most is azzal vagyok. :)
Most is lehet.
Ezt szajkózzuk. :)
A Való világ oldalán keresd a zsiráfos ikont!
Arra kattints, vagy nyomd le a VV oldalon az "ALT F4" billenytűket, és aztán az ikont.
Nekem úgy megy már kezdetektől. :)
Szó szerint!
Volt egy olyan /igaz fizetős/ opció is, hogy nyomtad az ESC billentyűt, és akkor a wc-ben letekeredett a kakapaprincs.
Bocsi,nem láttam,h Alkeszosz már válaszolt:)
Akkor én csak összefoglalókat láttam,nem tudom,h hol és mikor lehetett nézni élőt.
hol?
én csak fölépek az oldalra és élő adást nézek. és ők változtatják hogy hol a fürdőt mutatják hol ezt hol azt. én hol választahatok?
:)
és a valóvilág 3 ban, lehetett választani hogy fürdőszobát nézzem vagy a szobát vagy wc-t ?