Való Világ 2010 (beszélgetés)
Húúúúha, mingyá' megsasolom én is.:)
Engem elképzeltél valamilyennek?:))
Na neeeeem, Te is olyan manipulatív vagy, mint a villalakók! Engem tolsz magad előtt, hogy végezzem el a piszkos munkát helyetted...;))
Amúgy mennyit fizetnél jelenként?;)
Nahát, most látom Alkeszosznak van fenn képe. Tök másképp képzeltem el.
Ebben sosem voltam jó :)
Mindenesetre izgalmas lesz a kihívás.
Egyre jobban hajlok arra,h marad Évánál és keményen szívatja.
Éva csúnyán viselkedett ahogy oda sündörgött hozzá,rendesen nyalizott nehogy őt vigye ki,rögtön szaladt Alekhez is megsúgni mit mondott neki szundika.
Igazi szappanopera már csak egy kis nyálas zene hiányzik aláfestésnek.
32 jel miatt parázol?:) Az semmi! 10 percedbe sem fog kerülni.;))
De most komolyan: ne izgulj, Éva lesz a másik párbajozó. Szerintem Éva kinn is marad. Vagyis inkább csak remélem!
Igen, ezek gyanúsak nekem is.
Parázok.
Ha Szandi hülyesége miatt küldhetek 32 jelet, akkor egy életre elásta magát nálam :)))
A frontban én is benne voltam de nem kell megijedni:)
Beteg vagyok már 1 hete és nem javulok:(
Ő már számtalanszor elmondta, hogy ki akarja vinni az Évát. Nekem ez a hajsímogatás inkább olyan "már nem tudlak megszánni bármit is pucsolsz nálam!" típusú válaszreakciónak tűnt. Tök cinikus is volt a Szandi arckifejezése, ami szerintem arról árulkodott, hogy mi a véleménye erről a hirtelen szeretetáradatról, ami az Évától jött.
Bár az egy kicsit tényleg elbizonytalanított, amikor Éva, mint a saját ötletét (Alekosz mondta, tehát plagizált) előadta, hogy Bécit fogja kivinni, ha nem akar visszajönni. Erre Szandi csak annyit reagált, hogy okos vagy.
Hm. Erre nem is gondoltam. Már késő. A mostani párom origi :)
Bár nekem nincs gondom a plusszokkal, ha harmóniában van. Szájnál szerintem nem érdemes. Én még nem láttam szépet.
Na, erre az esti frontra kíváncsi lennék, de azért annyira nem, hogy kb. 350 hsz.-t elolvassak.;)
Mi van Veled, mi a baj? Csak nem lebetegedtél?:(
Én csak azt mondom, hogy legyen igazad. Picit pesszimista vagyok most ebben.
Amúgy Éva gázabb persze, de akkor is gáz volt vele, ha ki akarja vinni. Ez nekem nem oké. Akkor nem simogatom a másikat, ha ki akarom csinálni.
Nem?
Személy szerint sz@rul,még jó,h nem láttok:)
Volt egy kis front este is de már elszállt:)