Vallomások (beszélgetés)
"Elképzelni sem tudtam, miből készülhet a vegán halászlé. Nem halból, de pont úgy néz ki, mint a ponty. Elárulták nekem a nagy titkot, padlizsánból és algaporból."
A padlizsán totál másként néz ki, mint a szeletelt hal. Viszont a csillagtök szelet félbe vágva, úgy néz ki, mint a harcsa-szelet.
De hogy halászlének nevezni akármilyen zöldséget??? Most a halászlét, vagy a zöldséget akarod sértegetni???
Utálom, ha a piacon görcsöt kötnek a zacskóra! Lehetetlen szépen kibontani és használni ismét. :( Persze, vihetnék újrazsákot is.."
Bizony,vihetnêl!Meg mindenki vihetne! Utálom mikor mindent nylonba raknak a boltban,piacon, még azt is amit nem kéne!(banán,karfiol,egy db paprika stb...)
Ezért fuldoklunk a szemétben!
Haha... ugyanezt mondtam!😂
Rettenetes lehet!
Így megcsufolni a halászlét!
Elképzelni sem tudtam, miből készülhet a vegán halászlé. Nem halból, de pont úgy néz ki, mint a ponty. Elárulták nekem a nagy titkot, padlizsánból és algaporból.
Az finom lesz (Mabel)
Én is drukkolok!
Az elvonóhoz is erő kellett, de most talán mégtöbb!
“ Évek óta nincs rendszeres szexuális életünk. Azonban most rendszeresen összebújunk, mert szeretnénk egy harmadik babát. 12 éve vagyunk házasok és a férjem meg is hízott. A testét már nem kívánom annyira. Ezt leszámítva jó a kapcsolatunk.”
Milyen romantikus. 😊
"Ma kiengedtek az elvonóról, három hét után jó ismét itthon!👍"
Remélem nem piával ünnepled meg!
“ Sokszor bűntudatom van, amiért nekem van lehetőségem megvenni zöldséget, gyümölcsöt, vagy épp egy édességet. Fáj a szívem, hogy nem mindenki teheti ezt meg, és úgy gondolom, én sem érdemlem meg.”
Jajj, minek ez a mártírkodás? 🙄
"Utálom, ha a piacon görcsöt kötnek a zacskóra! Lehetetlen szépen kibontani és használni ismét. :( Persze, vihetnék újrazsákot is.."
Bizony vihetnél, de elég drágák, mert divat lett. Én fonott kosárral és egyszerű mosózsákokkal járok piacra, funkcióban ugyanazt tudják csak sokkal olcsóbbak.
"Utálom, ha a piacon görcsöt kötnek a zacskóra! Lehetetlen szépen kibontani és használni ismét. :( Persze, vihetnék újrazsákot is.."
de még mennyire, hogy vihetnél. Sőt! CSak azt vigyél!
"Ma titkon bőgtem amiért nem tudtam megvenni a gyerekeimnek 1 csokit. Naponként be van osztva mennyit költök. Leszidott egy ismerősöm, valamit rosszul csinálok ha egy csokira se futja. Próbálja meg ő 120.000Ft-ból 3 éhes szájat és önmagát etetni."
Aki ezt a vallomást írta, az írjon nekem privátban legyen szíves.
Ilyent ne mondj, hogy inkább éhen halsz.
Állítólag már tesztelték, tücskök-bogarak is ehetőek, alternatív fehérje. Nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő.
"Ma találtam 100.-Ft-ot, az is valami."
Hát persze, bevásárlókocsiba jó lesz. Esetleg vehetsz rajta egy Balaton szeletet vagy 1-2 db kiflit. 😀
"Esküszöm egyes vallomást el kell olvasnom háromszor négyszer, és még akkor sem értem. De biztos én velem van a probléma."
Nem veled van a probléma.
"Krumplipüré porból csináltam ma a krumplipürét,de tejszint és vajat is kevertem a porhoz🍜🍜🍜 Esküszöm jó lett!"
Nem lehet krumplit kapni? Még életemben nem láttam ilyen port.
Összeköltöztem a szeretőmmel, mert a szeretőmből szerelmem lett.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi....
Persze, hogy nincs köze hozzá, de ugye legtöbben mindenkinek elmondják, így mindenképp kiderül/ne.
A pandémia elején és kb. havonta mindig kapunk emailt, amibe mindent leírnak.
Megírták, hogy mivel nem ajánlott a külföldi utazás, ezért ha mégis utazik valaki, akkor 2 önköltséges negatív teszt kell vagy 10 nap karantén után jöhet vissza a munkahelyre, valamint az is, hogy az utazás utáni karantén alatt, nincs mód a ho-ra.
Egyébként a ho miatt a fizetés sem lehetne kevesebb, és sok munkáltató mégis megteszi, hogy csak a fizetés 70%-át fizeti. Nálunk ilyen nincs, de sok helyről hallottam;)