Vallomások (beszélgetés)
Köszönjük.
Sokan példát vehetnének, tanulhatnának tőled némi intelligenciát.
"A férfi nőgyógyászommal álmodtam egy pikáns jelenetet."
Miért kell ezért kukurúzát adni!
Itt sokan vagyunk akik többféle módon tartjuk a kapcsolatot.
Természetes, hogy egy ilyen rossz hírt, tudatja velünk.
És hogy szereztetek róla tudomást? :(
Nyugodjon békében!
Nem tudom, csak sejtem, de nem firtatom.
Azóta sem térek magamhoz.
Felfoghatatlan.
A családja is kívánom találjon megnyugvást! 😭
"Nyugodj Békében Lávli! 🕊️🙏🏻"
Nem térek magamhoz.
Annyira sajnálom, hiányozni fog.
Nyugodjon békében! 🖤😭🖤
"A sok biciklizés miatt egészen lebarnult a arcom, elég rosszul áll."
Ezzel én is így vagy;)
Olvass és értelmezz!
Ezt írtam Timinek: "Én veled értek egyet!
Mármint a megromlott házasságokkal kapcsolatban."
A szerető témára azt írtam, hogy elutasítom, stb.
Tehát, olvasd el újra mit írtam!
Esküszöm Ti nem vagytok épelméjűek. Lehet háborogni akkor is ez a véleményem. NVajon akkor is azt mondanátok hogyha a párotok tartana szeretőt? Szerintetek full normális az,sőt Jót tesz egy kapcsolatnak ha valaki félre jár..? Hol van a ti szeretetetek, ha szerintetek ez a normális értékrend egy kapcsolatban??
Szerető miatt általában elválnak az emberek és nem összehozza házasságot. Vagy úgy látszik én másik bolygón élek
Én veled értek egyet!
Mármint a megromlott házasságokkal kapcsolatban.
A szerető témát teljesen elutasítom.
Legyen gerince mindenkinek, hogy belemondja a másik szemébe, hogy vége, és ez esetben nem kell hazudni.
Én a tisztalapokat szeretem, és biztos vagyok benne, hogy egy kapcsolatot nem a szerető tesz tönkre, hanem maguk a párok, ahogy te is írod.
Nem ismersz, így nem tehetsz olyan kijelentést, hogy hülyeséget beszélek. Nem ismered a tapasztalataimat, maradjunk annyiban, hogy nem a levegőbe beszélek.
A környezetemben mostanság sajnos eléggé megszaporodtak a válások, de nem a szeretőkön buknak el a házasságok, nem is mindenhol van. De ha van is max. megrezegtetik az első dominót, csak rávetítenek arra hogy a házastársak igazából nem is ismerik egymást, sok sok év után se és alapvető ellentéteket, problémákat nem tudnak orvosolni. Inkább előjön szerető okán a hiszti, sértettség, lelki defekt, rosszindulat, de az alapprobléma felett elsiklanak.
A szeretők jöhetnek-mehetnek, de ha két fél között megvan a tisztelet, igaz barátság, cinkosság akkor ezek a félrekufircok teljesen ártalmatlanok tudnak lenni.
Ami a halott ügyet illeti, sokan élnek benne hazudva egymásnak, maguknak és persze a végletekig elutasítva azt a szemléletet ahogy én/mi tekintünk egy-egy "múló szeszélyre". Ha nektek így jó, hát legyen, éljetek így. De engedtessék meg, hogy legyen eltérő véleményem anélkül hogy ismeretlenül, tapasztalat híjján leh.lyéznének.
De hát mi történt vele?
Tud valaki valamit?
Mi történt?
Ne csináljátok már!:(((
"Nyugodj Békében Lávli! "
Jézusom, mi történt? 🖤
"Ostobaság olyat állítani, hogy a szeretők egy házasságot javítanak. Aki így gondolja annak kívánom a harmadik felet a párja részéről."
Icipicit sem vagyok ostoba. Látom nem érted. Egy házasságot sosem a szerető tesz tönkre, hanem a két fél. Ha a két fél között meg van a tisztelet, szeretet egy esetleges harmadik fél oda nem tud éket verni, max" múló szeszély" lesz, amit a "csalfa" fél esetleg igyekszik erősen kompenzálni is a házastársa felé. Egy win - win helyzet simán kikerekedhet, csak a szerető veszít ha nem fogadja el hogy hol a helye.
Mire ez a felháborodás? Pl a vak düh, rosszindulat tönkre tud tenni egy házasságot szerető ide vagy oda.
"Mindig jól szórakoztat, ha a tv-ben egy férfi főz. Általában félrecsöpögtet mindent, üresben hagyja vörösödni a főzőlapot, eszébe nem jut lezárni, percekig ott vörösödik teljes energiával. Ha sóz, minimuma fele só mellészóródik. Még sorolhatnám."
Az én konyhámban gyakran főz férfi, a csöpögtetést leszámítva kifejezetten ügyes.
Fekszem a kislányom mellett és az apukájárol ábrándozom,mennyire más életünk lett volna, ha velünk marad. :(
Miért fájdítod a szívedet ilyen gondolatokkal?
"Férjemnek lassan egy éve szeretője van. El is költözött, de nem a nőhöz, amolyan remete életét él. Egy év után viszont most az történt a hétvégén, hogy megcsalta a szeretőjét is, nem is akárkivel... velem. Szóval a férjem szeretője lettem. Hoppá."
Nem, nem csalt meg veled senkit a férjed és nem is vagy a szeretője.
Ha valóban megcsalt és elhagyott, akkor még mindig te vagy a megunt feleség, akivel azt csinál amit akar, azaz ha olyanja van elhagy/megcsal, de ha ahhoz van kedve, akkor veled hempereg, mert neked ez is megfelel;)
Na, írj még néhány ilyet, had nevessünk még;)