Vallomások (beszélgetés)
OK, én megpróbáltam normálisan kommunikálni, de úgy látom, annyira nem vagy rá vevő :)
megnéztem a linkeket, mondjuk beletekertem, nagyon tudománytalan, és olyan jóféle szektás feelingje van. talán a sódíler egy fokkal durvább, mint a deszt vizes ember.
elolvastad a tanulmányt, amit linkeltem?
"Csak szemüveg kell. Nincs más baj. Végtelenül örülök"
💙💙💙
"... hogy a „Holt-tengeri sóarányokkal” a vérünket is holt-tengerré tegyék ... "
"Temérdek egészséggel kapcsolatos cikk, csodás gyógyulást ígérő ajánlás, vagy csak egyszerűen életmentő figyelmeztetés található a világháló kínálta kommunikációs hálózatokban. A laikus olvasóik közül sokan el is hiszik ezeket, sőt a leegyszerűsítő, felületes felvilágosító anyagokon „kiokosodva” azt is feltételezik, hogy már valódi tudásra tettek szert, azzal akár gyógyíthatnak is."
Köszönöm!
Eddig nem olvastam a recepteket, így töredelmesen bevallom, nem én írtam a vallomásokat sem.
Na de úgy látom érdemes itt recepteket is olvasni.
ja, és hozzátenném, nem én írtam ezt a vallomást.
de ezt nem fogod elhinni nekem :)
csak az tudna igazolni, aki írta a vallomást :)
kérlek, ne vedd támadásnak, a kérdésem őszinte, és érdekel a válaszod.
nyilvánvaló, hogy neked vannak címezve ezek a vallomások, a te receptjeidben szerepel a patikasó.
az alapján, hogy patikasót használsz, azt gondolom, hogy tudatosan táplálkozol, érdekel, mit juttatsz a testedbe.
viszont szinte az összes receptedben kimondottan egészségtelen, magas zsírtartalmú hozzávalók vannak, illetve feldolgozott élelmiszerek (virsli, tömlős sajt stb). nekem ez a két dolog valahogy teljesen ellentétes egymással.
ha kolbászos pacalt meg zsíros töltött káposztát eszel, nem mindegy, hogy milyen a só összetétele?
sokszor piszkállak, de ezt most kivételesen ne vedd támadásnak, tényleg érdekel, hogy egyezteted össze ezeket a dolgokat.
bakker most már érdekel, mi ez a patikasó :)
végigolvastam. akinek túl hosszú, az olvassa el csak a végét, az "Általános tanulságok és összegzés" szakaszt.
"Végtelenül irritál a patikasó szó."
Mármint a patikasó szó?
De miért irritál a patikasó szó?
" Végtelenül irritál a patikasó szó. "
Szerintem egyedül a te bajod..
:DD
Hát ennyi :))
"Végtelenül irritál a patikasó szó."
Engem meg a tudatlanságod irritál. Nem kéne minden nap reklámoznod a saját elmaradottságodat. Utánaolvashatnál mielőtt véleményt alkotsz valamiről, amit nem ismersz.
Egyetértek:)
Bless is menjen nyugodtan Indiába:D
én úgy tudom, hogy az a felmérés nem empirikus módszerrel készült, hanem önbevalllás alapján.
szóval a magyar férfiaknak szerintem nem a pénisze nagy, hanem az arca :))
Na persze, van a kis hazugság, a nagy hazugság, meg a még nagyobb, a statisztika.
Mindig azt hallom, a mnagyar nők a legszebbek, de még a 10 legszebben sem vagyunk benne 19. helyen kullogunk. Világversenyt még nem nyertünk, az tény.