Vallomások (beszélgetés)
"Több az IQ-m, mint az emberek 98 százalékának. Sajnos felismerem és kiröhögöm az ostobákat, főleg azokat, akik a nem létező okosságukkal kérkednek. De ezt nem fogom nyílt színen felvállalni."
szerintem az egod több...
"Egyformán nevelem a kislányunkat és a kismacskánkat: ha valamit nem szabad, lelövöm őket vízipisztollyal. Eddig működik mindkettőjüknél."
Aztán ne csodálkozz, ha nagyobb korában ő is lelő egy pisztollyal, csak az már nem biztos, hogy vízi lesz.
"40 felett egyre többször félek az öregedéstől ; betegségek, kórház, minden fáj. Nem akarom ezt, bármit megteszek hogy fiatal(os) maradjon a szervezetem. De akkor is rettegek"
40 alatt is vannak betegségek, fájdalmak, és 80 évesen is van, aki szellemileg és testileg rendben van. Tehát ez nem kor függő. A rettegéssel pedig pont ellentétes hatást érsz el és csak rásegítesz, hogy bekövetkezzen, amit el akarsz kerülni.
BOcs, csak 14, mert kiegeszitenem: nem vagyok beopzelt.
I"m not perfvcked.- Im not perfect.
"Bárhová bemegyek a nők irigyen és utálkozva néznek. Ez számomra elismerés . A pasik viszont imádnak. Sosem voltam átlagos és nem is leszek."
Ha egyszer találkozol egy nővel, aki se nem irigykedik, se utálkozva nem néz rád, akkor ints oda: - Hello Enissa!
"Férjem megkért ritkán fürödjek és ne használjak sprayt. Érezni akarja a természetes illatom. Elsőre furi volt, de meg lehet szokni."
Remélem emberek közé nem mész.
Egyformán nevelem a kislányunkat és a kismacskánkat: ha valamit nem szabad, lelövöm őket vízipisztollyal. Eddig működik mindkettőjüknél
Te beteg vagy az biztos.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak viszont mindig tele vannak kételyekkel"
".... bizonyos embereknek minél kevesebb tudásuk van egy adott területen, annál nagyobb az önbizalmuk..."
Innentől kezdve, szerintem az emberek 98%-a azt hiszi, hogy a 2%-ban van. 😉
Több az IQ-m, mint az emberek 98 százalékának. Sajnos felismerem és kiröhögöm az ostobákat, főleg azokat, akik a nem létező okosságukkal kérkednek. De ezt nem fogom nyílt színen felvállalni.
Elég sokan vannak a maradék 2 %-ban.
"Nem nekem kell szégyellnem a tudásomat, mert tanultam érte épp eleget. Szégyelljék magukat azok, akik tudatlanok és buták, mert nem tanultak, vagy legalább nem néznek utána az interneten."
Nem hiszem, hogy valakinek a fejére olvassák, hogy okos, inkább ilyenkor az szokott lenni, hogy okoskodik valaki, ami már a többieknak sok és sokkoló.
Nem tudok nem gondolni rád..
Mese habbal. :) A 20 évnek ehhez semmi köze. Ha valóban szeretnéd, mennél.. ennyi :)
"Utálom a karácsonyt, de a gyerekek miatt jó lenne meghitt hangulatot varázsolni. Sajnos nincs előttem minta, gyerekkoromban csak a kapkodást, idegeskedést láttam. Délelőtt még ajtócsapkodás, este meg mosolyogva énekelj a fa körül.."
Ne viccelj már! Van egy példa, amit leírtál. Akarsz jobbat??? Ha utálod, ne erőltesd, ha meghitté akarod tenni, akkor tedd azzá, ne a sebeid nyalogasd, tedd széppé, hogy gyerekeid ne mondhassák karácsonykor egykoron majd, anyám savanyú arcát kellett néznünk, ezért utálom a karácsonyt!
Egyformán nevelem a kislányunkat és a kismacskánkat: ha valamit nem szabad, lelövöm őket vízipisztollyal. Eddig működik mindkettőjüknél.
:))))))))))
Pacsi :)
De legyél következetes: ha valamit jól csinálnak, akkor jutalomfalat.
"Nem nekem kell szégyellnem a tudásomat, mert tanultam érte épp eleget. Szégyelljék magukat azok, akik tudatlanok és buták, mert nem tanultak, vagy legalább nem néznek utána az interneten."
Valóban nem kell a tudásodat szégyellni... de ha dicsekszel vele, akkor kiderül, hogy buta vagy :) Okos ember nem dicséri magát.. mások megteszik helyette.
"Több az IQ-m, mint az emberek 98 százalékának. Sajnos felismerem és kiröhögöm az ostobákat, főleg azokat, akik a nem létező okosságukkal kérkednek. De ezt nem fogom nyílt színen felvállalni."
Az ostoba azzal is dicsekszik, amilye nincs, a bölcs viszont arról is hallgat, amilye van.
Az okosra nem jellemző, hogy kiröhög valakit, maximum helyreigazítja nyíltan, nem lapítva.
"Több az IQ-m, mint az emberek 98 százalékának. Sajnos felismerem és kiröhögöm az ostobákat, főleg azokat, akik a nem létező okosságukkal kérkednek. De ezt nem fogom nyílt színen felvállalni"
Neked...több az átlagnál?:D Ha így lenne, eszedbe nem jutna dicsekedni! Csak az ostobák terjesztik magukról, hogy milyen okosak!