Vallomások (beszélgetés)
Két hónapja már dagadt bal arccal járok dolgozni, nem sokan látják, raktárban pakolok 8 órát. Érkezéskor és távozáskor, meg a sűrű és hosszú hajam jól takar. Rettegek a fogorvostól, ez van !
esetleg egy reggel majd nem ébredsz fel és nem tudsz dolgozni menni,azt majd biztos észreveszik.El sem gondolod,hogy az életed is veszélyben lehet akár,de úgy látszik,nem is érdekel téged.NE GONDOLD,HOGY roszindulatbol irtam ,amit irtam,de ha nem mész orvoshoz buta vagy.A félelmeinket életünk folyamán számtalanszor le kell győznünk,más helyzetekben is,ha erre nem vagy képes ,még gyenge is vagy.
Én bizony nem kérek engedélyt a férjemtől egy új táska, cipő, parfüm vásárlása előtt, megveszem magamnak, és otthon megmutatom neki.
Engedélyt? Dolgozom, saját keresetem van. Jól néznénk ki...
Nem tehetek róla, de annyira idegesít, mikor a gyerekem mindenért visít, hogy "anya,anya". Ha elviszem játszani egy barátnőjéhez az oviból, akkor is végig ott kell ülnöm, különben ordít és fut utánam. Néha elegem van már belőle és a 0-24es őrizetből.
Gondolom, úgy vállaltál gyereket, hogy nem gondoltál bele, mivel is jár az anyaság...
Nevelni is kell olykor.
A világ legnehezebb munkája - Felirattal
"Nem szeretem a közvetett a dolgokat hátulról mellbe. Ha valakinek valami problémája van írja meg nekem vagy álljon elém ne legyen beszari. A játszmázás óvodába való.
Akkor Szólj annak, akivel ez a problémád, amit leírtál! :) Állj elé, mondd meg! Ne gyere hátulról, név nélkül!
"Nem tehetek róla, de annyira idegesít, mikor a gyerekem mindenért visít, hogy "anya,anya". Ha elviszem játszani egy barátnőjéhez az oviból, akkor is végig ott kell ülnöm, különben ordít és fut utánam. Néha elegem van már belőle és a 0-24es őrizetből."
Ki neveli azt a sikító, visító gyereket, akit nem csak a kedves édesanyjának kell elviselnie???
"Nem szeretem a közvetett a dolgokat hátulról mellbe. Ha valakinek valami problémája van írja meg nekem vagy álljon elém ne legyen beszari. A játszmázás óvodába való.
#probléma"
És ez a vallomás akkor mi? Nem vagy képes (legalább) a nickeddel felvállalni a véleményedet! Ennél még az is jobb, ha az Üzenj neki-be írod címzés nélkül. De még jobb, ha teszed is, amit vallasz, és odaállsz (vagy írsz) közvetlenül az elé, akivel problémád van.
"Vonzódom a főnökömhöz és tudom, neki sem lehetek közömbös. A felesége kedves kolléganőm, én is jó kapcsolatban élek. Semmi nem fog történni, nem is próbálkozom,ő sem, ez egy kis kémia. De azért jól esett vele álmodni."
Tudod, hogy nem vagy közömbös?
Egy újabb elbizakodott, aki félreérti, ha egy férfi kedves és udvarias.
"Hat év után végre úgy mentem haza a munkámból, hogy várt otthon valaki. Az új férfi. Éppen lefőtt a kávé amire hazaértem:) Végre, nem az üres lakásba mentem haza. Boldog vagyok!"
Ennyi?
Egy macska vagy egy kutya is megtette volna.:)
"Nem tehetek róla, de annyira idegesít, mikor a gyerekem mindenért visít, hogy "anya,anya". Ha elviszem játszani egy barátnőjéhez az oviból, akkor is végig ott kell ülnöm, különben ordít és fut utánam. Néha elegem van már belőle és a 0-24es őrizetből."
Ki nevelte azt a gyereket?
Öhm, izé.
Tényleg nem akartam csajozni, de nagyon ismerős volt a sörrel kapcsolatos megjegyzése.
Nem tudom elfelejteni Giovannit!
Kösz, hogy eszembe juttattad Rafaelt
"Baromi büdös lett a lábam ma a tornacipőben."
Hagyd jó alaposan kiszáradni, és használj cipő-dezodort.
Természetesen a lábmosás mellett, ne helyette.
Baromi büdös lett a lábam ma a tornacipőben.
Titokban tudott maradni és most jött csak ki?