Vallomások (beszélgetés)
"Bevallom, hogy utálom és megvetem az olyan embereket, akik funnyognak egy állat leölésétől, de aztán a belőle készült ételt jóízűen felzabálják"
Se barlanglakó, se hentes nem vagyok, de attól még szeretem a húst. Majd levágja, akinek a dolga.
Te neandervölgyi vagy, vagy mészáros?
Ja, tudom, te nem eszel húst... 😂😋
Bevallom, hogy utálom és megvetem az olyan embereket, akik funnyognak egy állat leölésétől, de aztán a belőle készült ételt jóízűen felzabálják.
Én meg azokat, akik ezt még a nick nevükkel sem merik felvállalni. :D
Tényleg igaz a mondás hogy egy ember hiányától üressé válik az egész világ.
Nagyon igaz.
Kedves Zsuzsanka!
Nem én félek a rendőröktől, hanem a vallomás kiírója. A vallomás nálam mindig felül szerepel, időzőjelek közé téve. Utána jön az én véleményem a vallomásról. Csókolom a kezeidet és jó egészséget kívánok Neked sok szeretettel!
Anya nem szerette az édességet,így soha nem sütött és soha nem vett nekünk semmi olyat.
Mamánál és apanál pótoltuk.
Ahogy idősödött csinálta azt,hogy ebből nem lehet enni csak neki,eldugta a kenyeret is sokszor..nem sírom vissza...
Kell egy ölelés...
Mi az akadálya?:)
"Én nem csípem a rend őreit. Mindig attól félek hogy mibe kötnek bele. Tegnapi nap folyamán csak kétszer szondáztattak meg"
Ha 10x szondáznak meg egy nap, akkor sem tenném szóvá. A te, és mindenki más biztonságáért teszik. Akinek meg van félnivalója az féljen!
"Az exem osszekoltozott a nőjével. Néha azt érzem hogy ez rosszulesik. De valószínű ez csak az egom..."
Ha már az exed, akkor mi közöd hozzá?
"Mindig csak egyfélét főzök, amit épp megkívánok. Ha férjem vagy a gyerekek nem szeretik nem esznek. Ha igazán éhesek lesznek nem fognak finnyáskodni. Mindent én csinálok a ház körül, nem fogok 3 féle menüt készíteni."
Micsoda önző anya és feleség vagy! A családod meg egy birkacsorda :(
"Tartok tőle, hogy elvisz ma a rendőrség. De azért szeretném megúszni a dolgot."
🤣
"Tartok tőle, hogy elvisz ma a rendőrség. De azért szeretném megúszni a dolgot."
Miért térdepeltetitek? Ez a munkája! 😂
"Mindig csak egyfélét főzök, amit épp megkívánok...."
Igazán korrekt. Pfff
"Én nem csípem a rend őreit. Mindig attól félek hogy mibe kötnek bele. Tegnapi nap folyamán csak kétszer szondáztattak meg"
Megszondáztattak!? Hallatlan. És nagyon fájt?
Félnivalójuk csak azoknak van, akik megszegik itt-ott a közlekedési és más szabályokat. Talán ha te is és mások is betartanátok minden előírást, nem lenne annyi halálos baleset az utakon. Neked sem kéne akkor tartanod a rend őreitől, akiknek az a feladatuk, hogy kiszűrjék az ügyeskedő, nagyképű és pofátlan szabályszegőket, valamint az ittasan vezető hóhérokat, akik miatt már sok vétlen ember lelte halálát az utakon.
"Végtelenül irritál a patikasó szó."
Szerintem még soha egyetlen fórumban sem szerepelt ennyiszer a patikasó szó. Köszönjük neked! 😃
"Találkozgatok egy bőrgyógyásszal. Minden jó, csak félek, hogy majd kielemzi a bőröm."
Ez eddig a kedvenc vallomásom. 😄 Nekem is a pszichiáter jutott eszembe. 🤪 De ne félj tőle! ☺️
T"alálkozgatok egy bőrgyógyásszal. Minden jó, csak félek, hogy majd kielemzi a bőröm."
Akkor még szerencse, hogy nem nőgyógyász. :D
"Találkozgatok egy bőrgyógyásszal. Minden jó, csak félek, hogy majd kielemzi a bőröm.+
Még mindig jobb, mintha pszichiáterrel találkozgatnál...😜