Valakinek meg írt fel az orvos Dostimexet? (tudásbázis)
3. rekuczy (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2012. febr. 16. 14:07
koszi csak kivancsi vagyok. Es tudom valtozo lehet hogy maskent kelletvolna kiirjam es oda kellet volna irnom hogy nekem miert magas es azok valaszoljanak akiknek hasonlo a helyzet majd kovetkezoleg maskent fogalmazok
2. 9b10f3d7ff
2012. febr. 16. 14:03
Szia! Véletlenül sem kötekedni akarok, de sokaknak használ a "bromo" is. Most ha felvetette volna valaki ezt a kérdést fordítva, Te azt tudnád írni nem, Neked nem hatott.
Tehát nyilván azért írta fel az előbbit és a mostanit is az orvos, hogy hatásosak, de más genetikával rendelkezünk, kinél ez kinél más a hatásos.
Minél előbbi jobbulást!!!!, ami szintén változó..nekem 2-3 évig tartott.
1. rekuczy
2012. febr. 16. 13:46
Sziasztok tapasztalatra lennek kivancsi nekem nagyon magas prolaktinra irta fel mert a bromo nem hasznalt. Arra lennek kivancsi valakinek hasznalt ez a gyogyszer?
További ajánlott fórumok:
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- Lengőborda kivétel:Tudtok itthon olyan orvost, aki végez ilyen beavatkozást?Van esetleg valakinek tapasztalata?
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- Írt fel valakinek fogorvos Dalacin 300 mg kapszulát? Mennyi idő után hatott?
- Milyen orvoshoz kell menni vizsgálatra, ha valakinek az immunrendszerével van valami?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?