Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Az szép akkor. De gondolom nem fogyózik anyukád.
Én ma vacsira még 1 natúr joghurtot eszek meg narancsokat, vagy 2-t.
Nálunk is rakott krumpli lesz az ebéd, de csak kettő körül, és akkor már utána nem eszek...Mondom ezt most, kíváncsi vagyok,hogy állom meg mikor anyának ma lesz a szülinapi bulija és kint sülnek a sütik, meg mamáék hozzák a feketeerdő tortát:)
A holnapi mérlegelést nem tudom megcsinálni, itthon nincs mérleg, mert anya azt mondja a kilók nem számítanak,csak a centik és a tükör.
Ő mindennap 6ra megy dolgozni előtte fut, délután meg 5után nem eszik már semmit, és most lett 44 éves és 59kiló.
Sziasztok.
Nekem mára visszament 95,8kg-ra.
Így a héten eddig összesen -50 deka ment csak le.
Bár tegnap meg tegnapelőtt amit ettem...
Ma a reggelim 2 főtt tojás volt enyhén sózva és 1/2 paradicsom.
Délelőtt megettem 1 mandarint és 1 narancsot. Ittam csalán teát citromkarikával édesítőszerrel.
Ma vennem kell estére megint édesítőszert mert elfogyott.
Lassan ebédelek, ami a rakott krumpliból lesz a tejföl illetve a tojások. Ehhez még teszek uborkát hozzá.
Sziasztok!
Én nagyon büszke vagyok magamra, most hogy itthon vagyok, megálltam h tegnap is csak 2-ig ettem, utána csak gyümit, és még este elmentem a kutyussal sétálni.
Itthon viszont nem szoktam rágyújtani és az emésztés belassult, de vettem be szűteakapszulát,és az megindította:)
Ti hogy álltok, ki hogy bírja?
Hali!
Én most nem várok csodákat a holnapi mérlegelőtől , mert most ez a gyógyszerezés meg kavart picit , többször kellett ennem pár db cukorstopos kekszet , hogy ne marja a gyomrom a gyógyszer , sok teát iszok amit sajnos csak pici cukorral tudok meg inni , és tornázni is csak 1-2 alkalommal tudtam a héten mert szarul voltam.
Ja és mensi előtt állok és ilyenkor nehezebb szoktam lenni.
Egyébként nem bűnöztem , majd a következő hét jobb lesz , nem bánkódok , most azon vagyok , hogy meg gyógyuljak.
Latom ,meg mindenki alszik!!
A dietas toltott kaposzta nagyon finom..nem hianyolom a rizset egyaltalan belolle !!!!!!!!!!!!es...nem hizlal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jooo reggelt!!!!!!!!!!!!!!
Holnap merlegeles!!!!!!!!!!!!...hat kivancsi vagyok ment e le valami?!!
Nekem a körzeti orvosom mondta, hogy teleszurkálja a fülem tűvel...
Igazából nincs tapasztalatom erről, csupán arra gondoltam, ha egyszer kihúzzák a tűket a fülemből, akkor mi van?
Egyébként, ha már tű és böködnek, akkor akár össze is varrhatnák a számat!:)))
Csatlakozz hozzánk! Van egy közös táblázatunk, amibe beírjuk hetente a hétfői eredményeket. Aztán amikor lefogytunk, és szépek leszünk, csinálunk egy közös találkozót nagy zabálással.:)
Ja, és Angyal is lehetsz, ez sem utolsó szempont!:)
Hogy telt a napod?
Lassan megyek fürdök, és tv-t nézek. Fáradt vagyok, pedig nem is tornáztam ma.
Valaki itt esetleg?
Nagyon üres most a fórum.
Csak nem lett ma időm stepperre állni.
Ebéd csak meglett.
kevés zúzapöri amennyire lehetett szaft nélkül. Mellé savanyú káposztával töltött almapaprika, paprika, uborka, salátalevél.
Erre a sok zöldségfélére mikor ráraktam azt a kis zúzapörit, hogy mennyire guszta volt...
Még kicsit ejtőzök, és utána irány a drága stepperem.
Sziasztok!
Elég szarul vagyok :(
Tornázni se tudok.
Remélem gyorsan rendbe jövök mert nem vagyok beteges. UTÁLOM szedni a sok gyógyszert , meg a láz ...
Remélem ti jól vagytok.
EWOKA mi van veled?
Lehet , hogy téged is kerülget valami baci.
Jobbulást!!!
Sziasztok Csajok!!!!!
Ma nagyon rosszul vagyok!!!!! Annyira meg a hasam és nincs bennem erő sem! Szerintetek lehet köze a fogyóhoz??????????????
Igen, legalább ő normális. Pont anyu h ennyire hőzöngős, ezért váltunk el ex-től is anno.
Szerinte h ő az anyám, mindenre feljogosítja. Még arra is, ha pl épp telefonálok, a háttérbe beleugasson amit épp beszélgetek, legyen az bárki is. Ezt épp tegnap tette meg.
Sziasztok lányok! Mindenkinek szép hétvégét kívánok! Futok a dolgomra, jók legyetek!:)
A cigis témához annyit, letettem én és 2009 október végén, 2010 augusztusra nekem is plusz 20 kiló. Most újra szívom november óta.
A répás töltött káposzta nekem is tetszik, ki is fogom próbálni.
Szép hétvégét!:)
A parom egyenesen hisztizik ,ha valaki ragyujt nallunk,ezert nem is szoktak mar!!!utalja a fustjet is ,pedig 1dobozzal szivott naponta!!
Katikam ,mennem kel manikurosho vagyok bejelentve ,felora mulva ott kel lennem!!
Majd jovok!!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!