Vajon terhesség? (beszélgetés)
A tüneteid alapján valószínűleg babát vársz. :-)
Nyugi! Azért ebben az esetben inkább a baba van a dologban mintsem betegség. Érdekes, hogy a teszt az előző terhességedet sem mutatta ki, nekem már 4 hetesen egy pillanat alatt 2 csík lett. Akkor nincs más hátra mint várni a találkozót a dokival.
Egy munkatársam is hasonlóan járt, de nem műtik, nem akarja. Pedig szeretne gyereket, de nagyon erőlteti és azt hitte, hogy eltervezi tavasszal, pár hónap múlva már gyesen lesz.
Remélem, itt jön a kis tesó! :)
Én is drukkolok :)
Nem azért,hogy elkeserítselek,de egyik ismerősömnél ugyanezek voltak és kiderült,hogy petefészek ciszta és meg kellett műteni.Persze jól van és semmi baja és maradandó károsodás sincs.Remélem neked nem ez áll fenn,hanem jön a kistesó :)
Szerintem akkor is megállapíthatja az orvos, ha csak novemberben fogant. Legalábbis nálam ennyi idősen már látta a petezsákot!
Drukkolunk!
Ha októberben volt meg utoljára, akkor már Uh-al is meg tudja állapítani a terhességet. A teszt tévedhet, de ritka.
Mi csak tippelni tudunk, és annyi jótanácsot tudunk adni, hogy menj el orvoshoz :-D
Az a tuti.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Ez vajon terhesség?
- 3 terhességi tesztben halvány pozitív csík jött ki, várható vajon a babóka?
- Vajon a macskák képesek megjósolni a korai terhességet?
- Vajon pozitív terhességi teszt?