VadászNő (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: VadászNő
Óó nem, sportolóval én soha többé nem kezdenék... amúgy meg most pont jó. :-)
Az ismerőseim meg rosszul vannak ha mellettem vannak mikor magassarkút veszek XD így jártak :-D
Mé, megtanáta?
Maga is úgy van má, mint az Áron szomszéd! Benyúl a nadrágjába, kidob egy marék rongyot, oszt vagy közte van, vagy nincs.
Lehet, épp azé'.
Nincs minden veszve, melléköthet egy sárgarépát.
Nem is kell.
Ez nem olyan szerkezet :D
Hát ha kend a páyinkátúl akar nőni elkeserítem mert attúl az életszinvonal sem nő.
Van arra egy szerkezet hallott a e mán?
Megesik, megesik maga meg megint elesik!
Oszt kigyógyult e mán a nagy nyavájábúl?
Jóvan na megesik ez a legjobb családokban is.
Különben meg halott hogy nagy mennyiségben orvosság,és én csak és kizárólag ezért iszom.
Bent a házban a tik ,Teeeee Istenadtateremtette nem megmondtam hogy nem takarítok többet!
Oszt bé ütötted e a kobakodat a komód sarkába ahun a pályinkát dugdosgatod előllem?
Nem minden pasit zavar a nala magasabb no, sot, egyesek ugy elik meg, hogy buszkek arra, hogy nezd man' micsoda not ki tudok elegiteni, van itt cucc alattam:))))
Kozvetlen kornyezetemben is vannak ferfiak akik hiusagi kerdeskent elik meg, hogy a nojuk legyen magasabb.
Ha ez teged viszont zavar, ugy ertem, jobban zavarja a noket mint a ferfiakat, ha a no tulnyulik a pasin, akkor csak azt tudom mondani, hogy olyanok kozul valogass (ha netan szingli leszel), akik roplabdaznak:))) A kozos tema meglesz!
En elnezem a roplabdas csajokat, akiket rendszeresen latok es en is gondoltam parszor: na, biztos utaljak a magassarkut. De nem, mert miutan meglattam a pasijaikat is, nyugtaztam, hogy a parositas meg magassarkuban is teljesen oke! Hulyen nez ki egy atlagos magassagu no a 2,2 meteres faci mellett, kell oda a gazella! Ez az igazsag, kellenek a magas csajok is, mert az utobbi idoben a sracok is nagyon magasak. Komolyan, mar a 16 eves roplabdas fiuk kozott sem nagyon lattam 2 meternel alacsonyabbat es csak 16 evesek!