Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Üzenj neki itt! (beszélgetés)
"Pajtikámnak" üzenem, hogy a "Hatalmasok" sem sietnek!
Sőt megmondják a tutit kis hazánkban is! És milyen nagy igazságuk van, mert, hogy azt mondják, akinek a hat alma sok, az elég hatalmas ok, hogy ne legyen a hatalma sok!
Ezt a bugyutaságot is külországban tanultad?:D
Én hazafelé sietek a munkahelyemről, ha nem baj... :)
Miért írkálsz ilyen vad dolgokat? :(
Azok a hangok a fejében... 😂😂😂😂😝
Lehet csak lapjával fér be :)))
Biztos vannak bitmanói. Telepatikus úton kommunikál velük és ideírják a gondolatait
Ekkora arccal beférsz normál ajtón?
Neked mire kellett eddig, Slave?
Fontos ember nem siet sehova, és nem is hívogatják. Legyen a mobiltelefon a rabszolgák szimbóluma.
Amúgy is le kéne cserélned egy Iphone 11 pro maxra.
Igen, az a körömlakk felháborító. :))
Hova gondolsz?
Akkor hogyan pocskondiázná itt a nőket?
Vagy ők nem akarnak veled beszélni...
Az rendben, hogy okostelefon, de annyira azért szerintem mégsem, hogy tudja kikkel nem beszélsz szívesen és azok számát valahogy megszerezze. Első sorban magadat hibáztasd, hogy beírtad ezeknek az embereknek a számát a telefonkönyvbe.
A számítógéped, vagy a laptopot mikor fogod a falhoz szeretkezni? :))
Találtad a padon? Vagy minek volt neked olyanod? Ejnyebejnye.
Nagyon szívesen. Örülök neki, hogy az unalmas életedbe vittem némi színt...
Röhögő görcsöt kaptam egész napra :D Köszi ezt a hozzászólást, megyek főzni, és röhögni fogok egész végig, milyen ostoba emberek élnek körülöttünk :D
Istenem, mentsd meg a földet
Te vagy a legnagyobb hazug benne...
A te világod pedig akkora kamu...
Neked mindig van valaki aki azon nyomban jön, és léjkolj. Csak azért, hogy hitelesebbnek tünj ebben a hazug világban....
Hát hogyne, az a fránya telefon...
Környezettudatos ember galambokkal kommunikál
Úgy ugrált a képernyő, hogy pont olyan fényépeket küldött el, amit nem akarok. És felhív találomra olyan embereket, akikkel nem szívesen beszélgetek.
További ajánlott fórumok: